writing-img

Kako izberete pravi odtenek

clock-img

01.02.2008, 16:30

clock-img

Salja

pencil-img

283

..pudra?pomerite barvo na dlani ali obrazu.Kje ti res dobro svetujejo glede tega??
Najhujše mi je ko so punce ali gospe namazane s pudrom, in se vsem vidi ta prehod.Torej, kako se temu obranit.

Kako zberete redečilo za lička?Ali kominirate na puder, ali pač kr nekaj, kar malo poživiuser posted image user posted image Mimogrede, mogoče katera priporoča kaj posebnegauser posted image

clock-img

01.02.2008, 17:26

clock-img

Anonimen

pomojem je najbolš, da stopiš do ene gospodične v mullerju pa jo prosiš za pomoč, men je super pomagala, mam pa puder od bourjois, pa rdečilo od artdecco.. drugač se pa gleda kožo na obratni strani od dlaniuser posted image

clock-img

01.02.2008, 17:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne uporabljam ne pudra in ne rdećila - že enih 10 let - ni več časa user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.02.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

pomojem je najbolš, da stopiš do ene gospodične v mullerju pa jo prosiš za pomoč, men je super pomagala,

Ja, tako.

Drugace sem jaz zelo zadovoljna tudi s prodajalkami v Limoniju.

clock-img

01.02.2008, 18:20

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Pudra se pa res ne izbira po odtenku kože na zapestju, a boš zapestje pudrala? user posted image
Praviloma se puder preizkusi na delu spodnje čeljusti, kjer prehaja na vrat. V glavnem ob strani. In na dnevni svetlobi, ki je v takih trgovinah večinoma ni.
Sama kupim dva pudra, enega svetlejšega in enega temnejšega in si doma sproti namešam ustrezen odtenek. Ker nimam vse leto enakega tena in ker se kar precej spreminja. Pa na koncu ponavadi s temnejšim grem še malo čez lica.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

24.02.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Ja, to je fajn. Cenovno malo dražje, ampak je pa za dlje.

clock-img

28.02.2008, 18:04

clock-img

M1987

pencil-img

656

Pudra se pa res ne izbira po odtenku kože na zapestju, a boš zapestje pudrala? user posted image
Praviloma se puder preizkusi na delu spodnje čeljusti, kjer prehaja na vrat. V glavnem ob strani. In na dnevni svetlobi, ki je v takih trgovinah večinoma ni.
Sama kupim dva pudra, enega svetlejšega in enega temnejšega in si doma sproti namešam ustrezen odtenek. Ker nimam vse leto enakega tena in ker se kar precej spreminja. Pa na koncu ponavadi s temnejšim grem še malo čez lica.

TO JE PA TUDI DOBRA VARJANTA JA user posted image  BOMO PROBALI

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

28.02.2008, 18:32

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

prisegam na Lancomov maquimat puder! bež varianta! najbolj sovražim oranžne ali rozaste pudre,morda pa komu paše...ker sem blond, mi pašejo roza rdečila,je fajn od bourjois! drugač pa čez poletje malo temnejši in predvsem lažji puder-eksperimentiram,vsakič drugi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem