cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako je bolje, da se nauči hodit

clock-img

03.08.2005, 14:45

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Moj sin je doma vedno bos, star je 11 mesecev in že vstane ob opori in gre 10-15 korakov...Samo hodil bi, takrat je najbolj srečen.
Ko pa mu obujem copatke ali čeveljčke pa sploh ne zna več hodit.
Bi bilo morda bolje, da bi nosil copatke tudi po stanovanju?

clock-img

03.08.2005, 15:02

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Vidva kar uživajta brez copatkov,ko bo shodil ga tudi copatki ne bodo motili bos ima boljšo oporo in se počuti bolj varnega.

clock-img

03.08.2005, 15:10

clock-img

Anonimen

Ooo bravo,a hodi že:bravo::bravo:.Moja je tudi toliko stara in je bla do sedaj skoz bosa,ampak ker grozno stoji na prstkih smo ji morali obuti copatke.Zdaj je malo bolje,ampk problem je v tem,da si jih sama daje dol in nogavičke tudi:zmeden:
Mislim da je bolje da je bos.

clock-img

03.08.2005, 17:52

clock-img

buči

pencil-img

4367

Naš ga je tudi sral: na eni nogi je stal na peti, na drugi pa na pokrčenih prstih. V stanovanju je v copatih le redko, ponavadi ima le nogavice ali pa nič, zunaj je ponavadi v čevljih, ker sicer stoji kot štorklja na eni nogi in se ne gane, ker ga moti.

:kuza:

clock-img

03.08.2005, 21:33

clock-img

m jana

pencil-img

154

Mojadva sta oba shodla jeseni zato smo kupili tiste nogavicke z bremzicami! Dokler si jih nista sezula!:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem