cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako je mogoce,da zenska

clock-img

07.07.2009, 12:58

clock-img

Anonimen

ne ve za nosecnost,pa ceprav je noseca ze skoraj 5- mesecev....Ali mi lahko kdo razlozi ,kako lahko spregleda vse znake nosecnosti,ker meni je to malo smesno....user posted image

clock-img

07.07.2009, 12:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila noseča 4 mesece pa nisme vedela
A misliš da imamo vse znake nosečnostiuser posted image

clock-img

07.07.2009, 13:00

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Edino, če nima rednih menstruacij.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

07.07.2009, 13:03

clock-img

Anonimen

5 mesecev je res malo, kruta, samo recimo enim se še čist na koncu trebuh nič ne pozna...kaj pa vem...sam pri 5ih mesecih že ja brcauser posted image

jst pri prvi nisem vedla 2 meseca, pač sem mela totalno zmešano menstro, tud po 4 mesece nič, ko sem nehala jest KT...pol so me pa kavbojke začele tiščatuser posted image tko da men ziher nebi potegnilo 5 mesecevuser posted image
pri drugem sem bla pa noseča že skor tri meseceuser posted image je blo pa tud tko, da po prvem porodu nisem mela nobene menstre, očitno smo kr na prvo ovulacijo zadeli v polno...pa ker po prvem porodu trebuh še tud ni čist zginil, me tud hlače niso tko kmal tiščaleuser posted image drgač pa nobenih drugih znakov, slabosti al kej, tko da se da očitnouser posted image

samo sej pravim, 5 mescev mi je zarad brcik malo čudnouser posted image

clock-img

07.07.2009, 13:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

5 mesecev je res malo, kruta, samo recimo enim se še čist na koncu trebuh nič ne pozna...kaj pa vem...sam pri 5ih mesecih že ja brcauser posted image

jst pri prvi nisem vedla 2 meseca, pač sem mela totalno zmešano menstro, tud po 4 mesece nič, ko sem nehala jest KT...pol so me pa kavbojke začele tiščatuser posted image tko da men ziher nebi potegnilo 5 mesecevuser posted image
pri drugem sem bla pa noseča že skor tri meseceuser posted image je blo pa tud tko, da po prvem porodu nisem mela nobene menstre, očitno smo kr na prvo ovulacijo zadeli v polno...pa ker po prvem porodu trebuh še tud ni čist zginil, me tud hlače niso tko kmal tiščaleuser posted image drgač pa nobenih drugih znakov, slabosti al kej, tko da se da očitnouser posted image

samo sej pravim, 5 mescev mi je zarad brcik malo čudnouser posted image

Zadnjič sem se malo zasekirala ker mi je  črevesju črvičilo. Sem že tudi mislila, da ne vem da sem noseča. Ampak je test bil negativen.

Imam neredne M, sem malo debelejša, tako da zlahka spregledam.

clock-img

07.07.2009, 13:05

clock-img

Anonimen

ob današnjih "včeraj sem seksala ali lahko danes naredim test" je res lahko smešno.

res pa je, da nekatere nimajo menstruacije po par mesecev in če že ravno ne načrtuje (beri: ne dela testa vsak dan), se verjetno to res lahko zgodi.

clock-img

07.07.2009, 13:06

clock-img

Anonimen

če ne druge, ti nosečnost hitro mineuser posted image

clock-img

07.07.2009, 13:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

moja kolegica je močnejše postave in tudi ni dojela, da je noseča do prvih brcik. Šele takrat je začela razmišljati, da bi lahko bila.
Torej neredna menstruacija, močnejša postava (pa še enkrat se rediš, drugič hujšaš), pa je rezultat jasen..... Sicer pa, a niso glih nekje v 5 mesecu začeli otročki brcat? Torej je možno, da je tudi ta, o kateri piše prva anonimna, ugotovila, da je noseča šele zaradi brcik...

sicer pa, zakaj pa je treba biti anonimen?

clock-img

07.07.2009, 13:11

clock-img

Anonimen

freycha postava ni nikakor povezana
otroci brcajo različno...

clock-img

07.07.2009, 13:13

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Ce si noces priznat, da si nosec, potem je mozno. Psiha dela cudeze user posted image Poznam primer. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

07.07.2009, 13:15

clock-img

Anonimen

jaz sem suha, M nisem imela ker sem dojila, utrujenost na začetku sem dala hormonom . Šla sem na redni pregled k G, ki mi je potrdila 15 tednov nosečnosti.

clock-img

07.07.2009, 13:21

clock-img

Mija79

pencil-img

108

ma se strinjam,ce si noces priznati,potem se ti lahko to zgodi.

clock-img

07.07.2009, 13:22

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni pa ni jasno kako nekatere do konca ne vejo da so noseče. Pa saj ti cel trebuh pleše in skače.

clock-img

07.07.2009, 13:24

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ma, jaz tudi glede brcik ne bi rekla, da jih ravno vse ful čutimo...

Naše dete je samo malo božalo po trebuščku, nobenih silnih brc, obratov.... bi komot lahko zamenjala tudi samo za prebavo.... in tako je migal do poroda v 38. tednu... trebušček s emi pa tudi ni poznal, ker sme že drugače bolj močna....

clock-img

07.07.2009, 13:52

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

jaz sem bila 10 tednov, pa nisem vedela:) kaj pa vem, na menstruacijo nisem bila pozorna, ker sem imela polne roke dela s takrat mojih 8 mesečnikom, slabo mi ni bilo, bila sem suha in se trebušček ni poznal...ja, možno je, verjemi:)
če ne bi slučajno opazila neke na videz nepomembne spremembe, bi tudi jaz zlahka spregledala tja do 5 meseca:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

07.07.2009, 14:06

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

freycha postava ni nikakor povezana
otroci brcajo različno...

ni nujno povezana, je pa tudi, da ne opaziš trebuha do 5m, če bi sicer ga.....

pa ne mislim tu nikogar žaliti, samo poznam nekaj primerov (sploh v amerikik, kjer je res teh izredno debelih ljudi), ko so mislile, da jih trebuh boli, pa so šle na urgenco, pa so rodile, pa sploh vedele niso, da so noseče....

clock-img

07.07.2009, 14:09

clock-img

Anonimen

freycha jaz trebuha nisem opazila do 7 meseca,ker ga sploh ni bilo
Sem bila list ploh oz. raven trebuhuser posted image

clock-img

07.07.2009, 14:21

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

no evo... kaj ne bo opazila ena, ki je precej več, kot ploska user posted image

clock-img

07.07.2009, 14:28

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Če nisi zaščiten pri spolnih odnosih, potem lahko pričakuješ nosečnost ob izostanku menstruacije. Če imaš zelo neredne, pa sploh ne vem, kako lahko ne pričakuješ nosečnosti oz. ne vem... tudi jaz tega ravno ne razumem. Z možem seksava s kondomi, ker trenutno ne jemljem tabletk zaradi hormonskih motenj po porodu in si ne želiva ravno spet nosečnosti. Ne štekam, res. Sploh pa, da ne veš, da si noseč že par mesecev.
Moje razmišljanje je, da nesrečnih slučajev skoraj ni, razen če kontracepcija zataji ali se zgodi kaj podobnega. In ne razumem izjav...joj, zgodilo se je...ja kot da si tako blond, da nisi pričakovala, da se to lahko zgodi, če seksaš na polno ????

clock-img

07.07.2009, 14:30

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Moja kolegica tudi do 5 meseca ni vedela za user posted image , trebuh se ji je začel poznati šele po 7. Je možno ja. Ji je pa res hitro minilo user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

07.07.2009, 14:32

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Jaz sem obakrat takoj vedela, tako da iz moje strani res nimam pojma kako da ne veš 5 mesecevuser posted image user posted image sicer pa, ljudje smo si različni... hvala boguuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

07.07.2009, 14:54

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Moje kolegica je imela pa krvavitve 4 mesece v nosečnosti in to še kar redne povrhu, tko da ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

07.07.2009, 20:29

clock-img

sahary

pencil-img

210

pred desetimi dnevi je rodila soseda ki ni vedela da je noseča do kakih par dni prej...pol je pa si le mislila da je noseča,šla ginekologu...in rodila čez 3 ure!!!! v 36 tednu
mali HB ok, starši in okolica, vključno z mano sokirani da smo komi usta zaprli, ja če ne bi doživela bi mislila da lahko kaj takega samo prebereš.... no res pa je tud da ma punca ene 120kg (stara je 20 let)

clock-img

07.07.2009, 20:53

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

zelo enostavno, dolgi ciklusi oz. neredne menstruacija. Če ti pa ginekolog še reče, da po naravni poti skoraj ni šans ...enostavno ne pričakuješ, ker si tolk ziher, da ti ni usojeno.

Vem iz lastnih izkušenj, je pa tko, da sem ugotovila samo, ker sem imela po večernem teku bolečine v spodnjem delu trebuha.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 7.7.2009 20:55:52 >

clock-img

07.07.2009, 21:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Meni pa ni jasno kako nekatere do konca ne vejo da so noseče. Pa saj ti cel trebuh pleše in skače.

vetrovi user posted image tastara je neki v ješpren stresla user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem