writing-img

Kako je z menstruacijo po ss

clock-img

29.05.2006, 10:40

clock-img

Anonimen

Vem da vas je kar nekaj imelo podobno izkušnjo zato vas prosim za mnenje-nasvet.
Konec meseca aprila sem imela ss, brez čiščenja, se pravi normalno menstruacijo, ki je trajala cca do 02.05.
Zanima me gdaj naj bi dobila naslednjo?
Zopet konec meseca ( v tem primeru maja), ali recimo v sredini okrog 12 kot sem jo imela pred zanositvijo?
Sprašujem pa zato ker je od te zadnje danes 32 dan i je še ni in niti nevem gdaj naj jo čakam.
Hvala vsem za odgovor.

clock-img

29.05.2006, 13:01

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Od datuma, ko si imela ss, bi naj prišla Muser posted image  približno v enem mesecu. Torej bi jo zdaj naj že dobila.
LP

lana38

clock-img

29.05.2006, 13:17

clock-img

Anonimen

lana 38, hvala za odgovor, saj sem sama tudi tako mislila in jo pričakovala, oz. jo še vedno, pa je ni. Niti enega samega znaka ni in me je to majčkeno prestrašilo.
Zato nevem kaj naj si mislim.
Upam da ni nič narobe in da bo v kratkem prišla.

clock-img

29.05.2006, 13:28

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Po ss se dobim M po 4-8 tednih. Racunaj,da se morajo urediti hormoni in da pri nekaterih to traja. Ce M ne dobis po 2mesecih, pojdi h G. Ker si imela pa ss brez ciscenja ni panike, ce bi ze zdaj zanosila..
Drugace pa user posted image user posted image  za ss... drzi se..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem