writing-img

Kako jim čistite noska

clock-img

10.01.2006, 16:30

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Nas se hoče nakaj lotiti prehlad, a se ga poskušamo otresti še preden bi se nas čisto prejel. Vseeno pa nam nagaja nosek. Kadar spi se mu popolnoma zabaše in se nato zbuja ker težko diha. Ko pa je pokonci pa  je ok, samo občasni mu kaj ven priteče (ne pretirano).

Zanima me kako ste najlažje čistile noske svojim malčkom?

clock-img

10.01.2006, 16:33

clock-img

Anonimen

S tanko palčko za ušesa. Tako so mi pokazali že v porodnišnici

clock-img

10.01.2006, 16:37

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja to je bla pri nas kar kriza ko je bil Žiga prehlajen. Najbolje je fiziološka rastopina ki mu jo nakapaš v nosek in potem začne kihati in največkrat se tako nosek kar sam sčisti...to kako mu kapneš kapljico v nosek je pa druga zgodba. Zraven pa sva včasih z papirnatim robčkom zvitim in probaš potegnit ven ali pa (to se mi zdi najbolj nevarno če je toliko živ kot naš in skos miga z glavo) z vatiranimi palčkami.

Tako smo se mi matrali zraven je bilo pa veliiiikkkooooo joka ...na to se kar pripravi!

clock-img

10.01.2006, 16:40

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Mi smo uporabljali palčko za ušesa tisto otroško ki je bolj debela na začetku, pa fiziološko  zdaj pa je mala že pogruntala kaj pomeni palčka tak da je jok če jo samo v roke primem. Zdaj moram srečo met da ji lahko fiziološko nakapam.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

clock-img

10.01.2006, 16:50

clock-img

blazka

pencil-img

554

Naš mali ima tudi že dva dni zamašenega noska. Mu s fiziološko fino nakapljam, pol mu pa kar s pumpico ven posesam. Joka ful, ampak takoj neha, ko vidi, da mu je pomagalo. Se mi zdi, da z vatirano palčko ne moreš toliko očistiti, jaz mu z njo očistim le okoli nosnice, kar se mu med spanjem prisuši.

LP

clock-img

10.01.2006, 16:53

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Za suh nosek fiziološko s šprico pri vsakem previjanju in zmehčan sam ven pride.
Za prehlad sterilizirano morsko vodo iz lekarne in v vsako nosnico en špric, pri vsakem previjanju.

clock-img

10.01.2006, 19:19

clock-img

Anonimen

Pod vzglavje (pod jogi) eno veliko knjigo pa zraven posteljice en pisker vrelih kamilc.

clock-img

10.01.2006, 20:15

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Mi pa nosek čistimo ... z vato v ušesihuser posted image user posted image , ker tako vpije, kot da bi ne vem kaj delal! Resno pa z fiziološko raztopino v pršilu. (ne vem zakaj se nekatere matrate s kapljicami?!) pol pa s tisto pumpico posesamo in je mir. Če so pa samo "muce" v nosku pa z vatiranimi palčkami odstranimo.

MONTIGNAC

clock-img

11.01.2006, 17:03

clock-img

mujcek

pencil-img

931

mi čistimo s fiziološko; potem pa vato zmočim in zavijem in ven potegnem-s tem prideš bolj globoko kot s palčko (tako mi je pediatrinja pokazala).

clock-img

12.01.2006, 11:46

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našpricali smo s Sterimar-om ali Aqua maris-om.Nato pa s pumpico spumpali.
Seveca je bilo dretje,ampak je pomagalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem