writing-img

Kako kaj kaže za letošnje volitve?

clock-img

18.09.2008, 10:57

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

a katera kej spremlja, kako kaj kaže za letošnje volitve? a je katera stranka kej v prednosti, al so kej izenačene?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

18.09.2008, 11:04

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

AJa malo spremljaja dnevno časopisje, poročila,... pa boš mogoče sama prišla do željenih informacij user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

18.09.2008, 13:22

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

samo mene pa prekleto firbec daje kaj bo v nedeljo.res.

clock-img

18.09.2008, 13:28

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

http://www.ninamedia.si/volitve2008/

Đoli:)

clock-img

18.09.2008, 13:36

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Volive bodo, zmagala bo pa stranka, ki je največ obljubila (ukinitev dohodnine press)user posted image user posted image user posted image . Vsako leto na volitvah sodeluje več pavlih.

clock-img

18.09.2008, 13:39

clock-img

Anonimen

A kkšnih novih strank, manjših, ki bi bile predstavljene niuser posted image

clock-img

18.09.2008, 13:45

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Tukaj so vsi nastopajoči:

LINK

Če v google potem napišeš posamezno stranko/njenega predsednika se pojavi kaj več informacij o njej. Verjetno je možnost tudi, da se voli kakšnega, ki je najbolj zabaven - bodo vsaj prenosi iz DZ malo bolj zanimivi.

clock-img

18.09.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

samo mene pa prekleto firbec daje kaj bo v nedeljo.res.

Mene tudi, po dolgem casu.
Vroce bo.

clock-img

18.09.2008, 17:54

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Oja so, una od Stojana Auerja na primer.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

18.09.2008, 18:16

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Oja so, una od Stojana Auerja na primer.

user posted image

clock-img

18.09.2008, 18:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz anketam ne verjamem. Kolikor so mediji dandanašnji "neodvisni"user posted image user posted image user posted image user posted image , toliko je vse skup zmanipulirano. Samo odvračati hočejo volilce tistih strank, ki kao nimajo dovolj volilne podpore (pa bi šel v tem primeru njihov glas v nič), da bi glasovali za tiste, ki imajo kao več glasov. po moje ne more biti tolk folka totalno slepega, da ne bi videli, kako hude posledice preživljajo ravno zaradi napačnih potez vlade, da bi jih v resnici tako množično volili. Tega preprosto ne verjamem. Če pa je slučajno res, da je folk tolk zaslepljen, pa mi je ful hudo, da živimo na taki strašni možganski primitivi, z nekom na oblasti, ki zganja totalen absolutizem. Ma ne, saj ne more biti to res.

clock-img

18.09.2008, 19:42

clock-img

Anonimen

Kruha in iger, a ne?

Vsi govorijo, kaj bodo naredili, nobeden pa še nikoli ni povedal, kako bo nekaj naredil. Samo toitak ni smisel politike. Zavijanje v celofan in prodajanje svetlečih škatlic, to je to, vsebina je postranska zadeva user posted image user posted image user posted image .

Me ja pa JJ pošteno zjezil s spotom na radiu, kjer si pripisujejo zasluge za povečano rodnost. Bi rekla, da nimajo nikakršnih. Zelo veliko pa RR in podobni forumi, namenjeni družinam, medsebojni pomoči in spodbudi, kjer je družina zaželjena in otrok vrednota.

clock-img

18.09.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

Me ja pa JJ pošteno zjezil s spotom na radiu, kjer si pripisujejo zasluge za povečano rodnost.

Vsekakor da je.
Jaz JJ-ju vsem verjamem.

Na forumu Zabava user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 22:35

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Če pa je slučajno res, da je folk tolk zaslepljen, pa mi je ful hudo, da živimo na taki strašni možganski primitivi, z nekom na oblasti, ki zganja totalen absolutizem. Ma ne, saj ne more biti to res.

Glede na to me ima kakšen dan, da bi se kar preselila na drugi konec sveta....na samotni otok npr...

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Me ja pa JJ pošteno zjezil s spotom na radiu, kjer si pripisujejo zasluge za povečano rodnost.

To tudi je ena izjava!!!!Ma si niso pogledali, da so zdaj user posted image  večinoma dekleta, ki so bila rojena v baby boom obdobju???? Ma če bi bilo zaradi te naše vlade, pol nebi imela nobenega otroka...no future...otroke imam zase...

www.by-ab.si

clock-img

20.09.2008, 18:56

clock-img

Anonimen

samo a ni danes volilni mrk

Je.

clock-img

20.09.2008, 19:07

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

samo a ni danes volilni mrk

Je.

KLIK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem