writing-img

Kako leži, če brca takole:

clock-img

13.01.2006, 09:12

clock-img

Anonimen

LP!

Moj user posted image  me že 2, 3 tedne brca vedno na istem mestu. Ali direkt v mehur ali pa levo od popka.
Kako po vašem leži?
Jaz si predstavljam, da je že obrnjen navzdol, da brca v trebuh z nogicami, spodaj v mehur pa z rokamici... kaj mislite?

30t user posted image

clock-img

13.01.2006, 09:20

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Po moje tud, ker ko je mene v mehur in pri popku, smo jo glih na uz gledal in je bila obrnjena z glavico navzdol - je bila pa dost manjsa od tvojega - 20. teden.

clock-img

13.01.2006, 09:42

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Po mojem ( strokovnemuser posted image user posted image ) mnenju, pa ne more ležat navzdol, ker je premajhna razdalja med mehurjem in popkom za takšno starost ( da bi te z rokcami v mehur pa z nogicami v popek)... Po moje leži prečno, glavico im na desni strani, nogice na levi, gleda pa navzdoluser posted image  

Eeeh... jutri bo pa že drugače morda.user posted image

clock-img

13.01.2006, 09:57

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

To se tudi jaz večno sprašujem - le kako leži, ko me brca včasih hkrati čisto levo in čisto desno spodaj. Običajno pa čutim dogajanje prav desno spodaj. Na zadnjem pregledu je bil obrnjen z glavico navzdol, roke in noge pa je imel na enem kupu ... in to mi sploh ni šlo skoz s tem, kar jaz čutim po trebuhu. Jaz ti res ne znam pomagat, ker imam isti vprašaj nad glavo. Samo tolko, da veš, da nisi edina, ki jo mučijo taka vprašanja. user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

13.01.2006, 10:45

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Še ena, ki jo to muči user posted image

Jaz sem sicer že v 34. tednu in bi bil čas, da gre moj user posted image  na glavico, pa je nazadnje še kar vztrajal na nogicah. Brca in premika pa se vsepovprek. Enkrat čisto spodaj, enkrat pod rebri, največkrat pa se kot gmota premika okrog popka.....

Ko bi le imal kako fajn ogledalo za pogled v dogajanje v trebuhu user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

13.01.2006, 10:48

clock-img

natalia

pencil-img

1423

po mojem bi morala vsaka nosečka imet mini UZ doma, pa bi gledali naše user posted image  24 ur na dan...  user posted image ...

po mojem leži prečno. jutri bo pa res mogoče drugače.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

14.01.2006, 18:20

clock-img

karin412

pencil-img

747

Mene zmeraj brca v desno stran reber - pa sem zadnjič vprašala G, kaj ima tam, po UZ je bila videti nogica in sicer peta.

Po mojem, če ti brca v mehur, brca tam z nogicami. Po mojem se ti otroček še ni obrnil. Ker jaz ne čutim v mehur, čutim pa okrog popka (je pa z glavico dol, 35t).

clock-img

14.01.2006, 18:25

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Moj je se tako zivahen in ima se toliko prostora, da nimam pojma kako je obrnjenuser posted image .. Se mi pa zdi da v 30 tednu se ni nujno da je ze dol obrnjen... Pri nekaterih se sele zadnji dan pred porodom obrne...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem