writing-img

Kako lepo

clock-img

03.08.2006, 11:31

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Danes sem po nekaj letih srečala simpatijo iz osnovnošolskih dni. Kako prijeten občutek je srečati Nekoga, ki ima še vednoiskrice v očeh, in isti nasmeh kot pred leti. Ste imele kdaj podoben občutek?

clock-img

03.08.2006, 11:47

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti je bilo kaj neprijetno?

clock-img

03.08.2006, 13:26

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Ne, sploh ne, ker je bila le osnovnošolska simpatija, ki pa je z moje strani trajala kar pribl. 2 leti. Oba imava sedaj družini, čeprav je pred neki leti, ko sem bila jaz že vezana, on pa še ne, dal pobudo za srečanje, vendar...ker sem zvesta (še najbolj pa sebi in svojim vrednotam), sem le-to odklonila. That/s the way life is.

clock-img

03.08.2006, 13:34

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja, ker sem bla dolga leta v njega zatreskana. še zdaj nisem ziher, če sem ga prebolela.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2006, 14:42

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Lepo... Mislim, da bi dobila rdeča lička... še vedno...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem