writing-img

Kako likate rdeče...

clock-img

09.06.2008, 07:41

clock-img

Putka

pencil-img

3105

cunje, da ne spremenijo barveuser posted image Meni vedno rdeče, roza potemni pri likanju. No, ne rata črno, ampak drug odtenek, kar je prav grdo, sploh če ne polikam celega oblačila enakomerno, je pa še šekasto zravenuser posted image . Pa tudi če likam na .., ker če na . pa ne zlika dobro.

clock-img

09.06.2008, 07:55

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Zadnji stavek mi ni najbolj jasen user posted image

Jaz vse skoraj likam na "narobno"-notranjo stran in nimam s tem nobenih problemov.

clock-img

09.06.2008, 07:55

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

cunje, da ne spremenijo barveuser posted image Meni vedno rdeče, roza potemni pri likanju. No, ne rata črno, ampak drug odtenek, kar je prav grdo, sploh če ne polikam celega oblačila enakomerno, je pa še šekasto zravenuser posted image . Pa tudi če likam na .., ker če na . pa ne zlika dobro.

Ajaaaaa user posted image user posted image  Pikce na likalniku misliš user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 07:57

clock-img

Anonimen

A ni to od materiala odvisno? Meni se tudi ene obarvajo pri likanju, ampak, ko se ohladi je ok.

clock-img

09.06.2008, 08:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

A ni to od materiala odvisno? Meni se tudi ene obarvajo pri likanju, ampak, ko se ohladi je ok.

Podpis.

clock-img

09.06.2008, 08:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Podpis.

Ja, verjetno je res tako. Sem imela eno rdečo srajčko in hlače v kompletu, elastana je bilo veliko vmes, so "fleki" ostali. Kakšen bombaž že ni problem, zato me je izučilo, da materiale, ki niso bombaž, likam na narobni strani.

clock-img

09.06.2008, 08:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Isto.
Drugače pa bolj občutljive stvari likam narobe obrnjene.

clock-img

09.06.2008, 08:44

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Isto.

Enako.

clock-img

09.06.2008, 11:15

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Podpis.

Še en podpis.

clock-img

09.06.2008, 11:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Isto.

Enako.

Vse se mora likat na narobni strani. In ko se cunja oghladi, je spet prvotne barve.

clock-img

09.06.2008, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.06.2008, 15:14

clock-img

emmy

pencil-img

98

Vedno vse likam narobe obrnjeno in je vedno vse v redu.

clock-img

09.06.2008, 16:31

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Likam na narobni strani. Če se mi zdi kakšna stvar posebej občutljiva pa dam vmes še vlažno krpo.

clock-img

09.06.2008, 18:39

clock-img

lilija*

pencil-img

145

Vedno likam na narobni strani, rdeče stvari pa mi tudi potemnijo, samo ko se ohladi je spet prvotne barve.

clock-img

09.06.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Isto.

Enako.

Vse se mora likat na narobni strani. In ko se cunja oghladi, je spet prvotne barve.

O šit, tega pa nisem vedela.

Bm imela vsaj izgovro, da zamenjam pol napacno zlikane garderobe...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem