writing-img

Kako me boste prepoznale v avtu...

clock-img

08.12.2004, 15:24

clock-img

kimi

pencil-img

3836

tako, da imam edina tisto nalepko, ki jo je dragi kupil v priredbi. Da priredila sem jo in je v albumu tam kjer tista grda opica in, ker imam verjetno tak sistem edina v sloveniji me boste po tem prepoznale:)-:)-:)-, kjer koli bom z avtom:)-:)-.Lahko bi to vse dale v avto:)-:)-:)-hecam se sm že na robu obupa

clock-img

08.12.2004, 15:25

clock-img

Anonimen

Joj, Kimi ampak tale nalepka ti je pa vzela enega časa a ne? :)-:)-:)-

Prav posrečena si, veš!

clock-img

08.12.2004, 15:29

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Res si faca, :bravo::)-:bravo::)-

clock-img

08.12.2004, 15:37

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

:bravo: Kimi, super si se znašla. :) Ampak, se mi zdi, da si dala idejo še kakšni. :)

Sicer pa prodajajo že vse sorte na temo, kdo ali kaj on board. Pri enemu kolegu sem dolgo časa ugotavljala, zakaj ima on na avtu baby on board (bil takrat samski), dokler nisem enkrat ZARES pogledala, kaj piše in je narisano na nalepki. Diver on board (narisan potapljač) :ups: Ups, my mistake :)

clock-img

08.12.2004, 16:19

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

kimi zdej te pa nam zgrešila:)-:)-

clock-img

08.12.2004, 16:36

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:)-:)-ja nobe me ne bo dokler ne bodo odtale začele uporabljati to idejo...no una prodajalka je mojemu dragemu ponudila to zakaj me ni tam bi jo vprašala, če ona svojega otroka imenuje opica:grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem