writing-img

Kako naj naložim slike iz GSM na rač?

clock-img

28.02.2008, 20:23

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Vem da me boste prestavili, ampak prosim da mi tudi pomagate. nevem kako naj naložim slike iz gsm na računalnik. Imam usb kabel, ampak ne znamuser posted image

clock-img

28.02.2008, 20:39

clock-img

diana_25

pencil-img

97

Poleg usb kabla si dobila zraven tudi cd s programsko opremo tvojega telefona.(lahko si pa ga tudi iz neta potegneš - uradna spletna stran mobilnega aparata) Tega moraš nainštalatirati na računalnik, in potem s kablom se povezat. S tem programom boš lahko delala marsikaj (odvisno od tipa telefona).
želim ti veliko uspehauser posted image

clock-img

28.02.2008, 20:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Lahko pa tudi preko Bluetootha.

ROŽICA

clock-img

28.02.2008, 20:45

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

js samo odprem mapco od mobitela in prekopiram na računalnik. sem dobila cd s programom, samo ga ne uporabljam, ker ne štekam user posted image .

clock-img

28.02.2008, 20:52

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz jih preko IR.

clock-img

28.02.2008, 21:35

clock-img

diana_25

pencil-img

97

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

js samo odprem mapco od mobitela in prekopiram na računalnik. sem dobila cd s programom, samo ga ne uporabljam, ker ne štekam user posted image .

Program je potrebno "pogruntat". Jaz sem imela Samsung, je pa tudi nekaj časa trajalo, da mi je uspelo...
kar se tiče bluetooth in IR --to mora met tudi računalnik, ne samo telefon user posted image

clock-img

28.02.2008, 22:16

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

juhu mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem