writing-img

Kako naj operem

clock-img

16.01.2008, 13:51

clock-img

Anonimen

Imam problem.

Moja 4M puža je začela tako kakat, da ima vse bolj kot v plenički na bodiju.
Kako naj to za user posted image operem?

Takoj izperem z vodo, požulim v topli vodi, da gre malo dol, potem pa dam v stroj celo na 60 stopinj. Dam tekoči Persil en lonček, malo mehčalca in....še vedno je vse rumeno.
Kako naj to operem?
Počasi ne bom imela več bodijev, ki nimajo rumenega štempla gor user posted image

clock-img

16.01.2008, 13:58

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Takoj wanish gor ali pa astonish milo... pustiš cca. eno uro in še zdrgneš... Pa na 60 stopinj... Tako gre meni vse dol... 

clock-img

16.01.2008, 13:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Na 90°C s trdim praškom (Frosch) po možnosti s predpranjem - drugače pri nas ni šlo dol.

clock-img

16.01.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

Pa roza in barvne cotke na 90?
Pa plišaste pajacke?
Ne bo vse uničeno?

Madona kako čudno kakajo dojenčki user posted image

clock-img

16.01.2008, 14:11

clock-img

Hans

pencil-img

501

ker vidim, da vam gre odstranjevanje madežev bolje kot meni imam vprašanje : KAKO ODSTRANITE MADEŽE OD MANDARIN? user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

16.01.2008, 14:33

clock-img

Emm

pencil-img

181

Živjo,no pa še jst eno pametno naj povem.
MEGLIO (je v razpršilu kot steleks,rumene barve) spravi vse dol celo barvo za lase.Ohrani pa barvo oblačil.Pošpricaš,pustiš 30 min lahko več in opereš.Meni vedno uspe.Zadnjič sem oprala roza majčko ki sem jo popacala z barvo.
LP

clock-img

16.01.2008, 14:40

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Hm, jaz takoj sperem z vodo (mlačno, toplo) in vržem v vedro, kjer počaka na pranje. Nato dam prat na 60 s praškom v prahu (nemški dash ali pa čisto običajni hrvaški faks helizim). Gre vse dol. 

clock-img

16.01.2008, 14:47

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Pa roza in barvne cotke na 90?
Pa plišaste pajacke?
Ne bo vse uničeno?

Madona kako čudno kakajo dojenčki user posted image

Naša ima bodije izključno bele, sv.roza in sv. rumene - komot jih lahko perem na 90°C.

Plišastih pajackov nikoli nismo imeli, tako, da ne vem kako bi preživeli pranje.

clock-img

16.01.2008, 15:29

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

ker vidim, da vam gre odstranjevanje madežev bolje kot meni imam vprašanje : KAKO ODSTRANITE MADEŽE OD MANDARIN? user posted image

Mene tudi to zanima, ima vse bodije in majčke od mandarin pa ne gre ven.

clock-img

16.01.2008, 18:21

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Jaz vse fleke nadrgnem s praškom oz. še kakšno "oxi" zadevo in ene 2-3 dni namakam v koncentrirani raztopini pr. praška. Potem operem na 60 st. C - zaenkrat je šlo še skoraj vse "ven". Tako madeži od sadja, kakcev,...   Ven nisem dobila samo flekov od temper in barv za steklo user posted image

clock-img

17.01.2008, 09:09

clock-img

dana

pencil-img

1395

Tole z megliom sem tudi že jaz slišala do kolegice.

Jaz sem pa delala tako, da sem vsako stvar takoj splaknila in potem pustila v vodi, nasula malo praška gor, dala potem prati in je šlo ven. Čim se pa stvar zasuši, pa ne gre dol, razen morda na 90°C. Samo barvanih stvari ne moreš prati na tej temperaturi.

clock-img

17.01.2008, 12:11

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz teh kakcev nisem nikoli namakala in spirala.
Daš v stroj, pa prašek v zrnju, ne tekočega, na 60 stopinj s predpranjem.
Vedno je šlo vse dol.
Moj stroj ima sicer funkcijo Baby program Stains - se pravi fleki, umazanija, baby program pa pomeni, da spere večkrat kot običajno.
Jaz kakih agresivnih praškov ne uporabljam.

Mogoče je pa plenica premajhna ali pa prevelika? Pri nas se je tudi to dogajalo.

clock-img

17.01.2008, 15:37

clock-img

Anonimen

V stroj, oxi, prašek in na 90°, če je šlo za plenice, če ne pa na 60°, pa je šlo vse ven. S Persilom sensitiv.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem