writing-img

Kako naj ravnam?

clock-img

16.02.2009, 09:19

clock-img

Anonimen

Zanima me, če je imela katera med vami devičnika, sama pa bila že izkušena? Kako ste prvič ravnale z njim?

clock-img

16.02.2009, 09:37

clock-img

higuys

pencil-img

1160

ne , še nikol devičnika. Enga leva, enga vodnarja ...in to je to.

clock-img

16.02.2009, 09:38

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Mislim da je najbolje na mu pustiš da je on šef, ker...prvič je zanj lahko precej stresno in mora imeti občutek da....ker drugače lahko stvar pade skupaj. Sploh se ne obremenjuj s tem da je devičnik, ne razmišljaj o tem in stvar bo stekla.

clock-img

16.02.2009, 09:56

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

pomojem ni spraševala po znamenjih ampak po nekom ki nikoli še ni mel spolnih odnosovuser posted image

se strinjam s Plohouser posted image

Ela čebela

clock-img

16.02.2009, 09:57

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

pomojem ni spraševala po znamenjih ampak po nekom ki nikoli še ni mel spolnih odnosovuser posted image

A misliš?

clock-img

16.02.2009, 10:06

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hehe, čeprav sem jaz že imela enega fanta prej, on pa še nobene punce, niti se z nobeno še objemal ni, tega najprej niti nisem vedela in je moral kar sam lepo vse vodit (sem bolj sramežjliva na začetkuuser posted image ). Da bi ga kaj hudo šparala, torej ni bilo potrebeuser posted image .

clock-img

16.02.2009, 10:40

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

A misliš?

ne jest nč ne mislm

Ela čebela

clock-img

16.02.2009, 11:13

clock-img

komarka

pencil-img

462

Vsekakor ne rabiš iz tega delat big deal. Tud če bi prej mel punco bi blo s tabo prvič...

Če maš pomisleka pa lahko prje udarita kak pogovor o vaji nih predstavah kako naj bi bilo, željah in strahovih... Če je pač tak tip da se o tem zana in želi pogovarjat...

clock-img

16.02.2009, 23:34

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, če je imela katera med vami devičnika, sama pa bila že izkušena? Kako ste prvič ravnale z njim?

SEm imela samo enega, ki je to upal povedatiuser posted image , tako, da za druge ne vem in to nekje pri mojih 22-ih. Povedal pa mi je šele po kakšnem tretjem sexu, sedaj pa se sprašujem, ali sem bila jaz tako zanič, ali pa on tako dober oz. talent, da tega sploh nisem opazilauser posted image user posted image

V glavnem...mislim, da se spravi k stvari čisto normalno, kot si se do sedaj. In upaj, da bo tako, kot pri meniuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem