writing-img

Kako naj to izpeljem?

clock-img

06.06.2008, 13:09

clock-img

Vešča

pencil-img

99

POvabljena sem (no, moja 3,5-letnica) na rojstni dan kolegičinega sina (5 let). On je dokaj agresiven, ampak ko smo sami, se ga za silo da obvladati, da ne tepe (preveč) user posted image

Zdaj pa ima roj. dan in njegova mama je povabila še nekaj njegovih sovrtičkarjev (večina fantkov, samo 1 deklica), za katere še sama pravi, da sta dva kar nasilna.

Pa me zanima, če se moja hči ne bo tam dobro počutila (če je ne bodo hoteli vključiti medse ali če jo bodo ta agresivni odrivali ipd.) ali lahko čez recimo dobro uro (po torti) greva?user posted image  In kaj naj rečem gostiteljici?user posted image

A je to zelo nevljudno? Imam namreč že eno podobno izkušnjo za sabo, ko starejši otroci moje hčere niso sprejeli in so se po svoje igrali, mala pa je bila zato zelo žalostna.

Sicer je zelo družabna in nima nobenih težav s socializacijo (obožuje otroke, starejše in mlajše), samo kadar pa pride do kakega divjanja, porivanja (sploh s strani večjih otrok), se pa odmakne (ker je navadno žrtev, ker je toliko manjša). Drugače pa je zelo prilagodljiva in nič sramežljiva in se vedno potrudi, da bi se približala otrokom.

Kako naj izpeljem, da bom čimbolj diplomatska in da bo čim manj dolgih nosov, če pride do situacije, če moji hčeri ne bo tam všeč?user posted image

clock-img

06.06.2008, 13:21

clock-img

Anonimen

Če se tvoja hčerka ne bo počutila prijetno tam, bo po vsej verjetnosti prišla k tebi in ti rekla, da želi domov.

Tako si ti ne bo potrebno izmišljati izgovorov zakaj gresta domov.

clock-img

06.06.2008, 13:33

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ja, pa zakaj se oziraš na druge, le kaj bodo drugi rekli???user posted image

A ni tvoja hči najpomembnejša? Če bo želela domov, se pač vljudno zahvalita za povabilo in odidita. Nič lažjega.

clock-img

06.06.2008, 13:38

clock-img

Vešča

pencil-img

99

Saj vem, da kompliciram, ampak ta dotična kolegica je res grozno občutljiva in vedno takoj užaljena. Pri drugih teh težav nimam, ker sem lahko iskrena in ni zamer.user posted image

Ampak imate prav. Bom pač rekla, da mali ni prijetno in šla, če bo res kako sranje. Bo že prebolelauser posted image .

clock-img

06.06.2008, 13:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vešča

Saj vem, da kompliciram, ampak ta dotična kolegica je res grozno občutljiva in vedno takoj užaljena. Pri drugih teh težav nimam, ker sem lahko iskrena in ni zamer.user posted image

Ampak imate prav. Bom pač rekla, da mali ni prijetno in šla, če bo res kako sranje. Bo že prebolelauser posted image .

Rečeš: "Saj veš kakšni so otroci."  in se slinasto nasmehneš.user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 13:45

clock-img

Vešča

pencil-img

99

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

in se slinasto nasmehneš.user posted image user posted image user posted image

No, saj to bo pa šlo user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 13:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vešča

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

in se slinasto nasmehneš.user posted image user posted image user posted image

No, saj to bo pa šlo user posted image user posted image user posted image

No, evo. Problem rešen.user posted image

clock-img

06.06.2008, 14:14

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Boš videla, kako se bo vse skupaj odvijalo, pa se potem odloči. Če se mala ne bo dobro počutila, bo itak mamica tega fantka to videla, in ji boš čisto preprosto lahko razložila, da zdaj pa gresta oz. po moje sploh ne bo treba nič razlagat, ker bo itak videla kako in kaj. Rečeš lepo, da zdaj gresta in hvala za tortico, pa od petletnika se poslovita in se mu zahvalita, pa je. Meni se to ne zdi nobena taka grozna stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem