writing-img

Kako naj zmehčam posteljnino?

clock-img

26.11.2006, 17:46

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Rabim nasvet. Dobila sem otroško posteljnino iz bombaža, ki je čisto trda, kot da bi bila povoskana in jo nikakor ne morem zmehčat.
Oprala sem jo na 90 stopinj, ni pomagalo, v drugi rundi sem jo oprala in posušila v sušilcu, pa je bilo še huje user posted image  
V obeh primerih je niti pod razno ne morem polikat! Vsa je pomečkana in ima tiste črte, ki se ne dajo razlikat, mi grejo prav na živce!
Ima kdo kakšen domač nasvet, kako naj ukrotim to bombažno platno, da bo uporabno? user posted image
Mogoče kis al kaj za vrga bi pomagalo?
Pa kako naj jo polikam a kar morko, da bo zgledala normalno?

clock-img

26.11.2006, 18:42

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ja,poznam ta problem!Sem zadnjič kupila za tasta posteljnino in jo nikakor ne morem zmehčat,deluje ful umetno in sem kar ubupalauser posted image Upam,da bo s časom mehkejša,ker se je sploh ne da zlikatuser posted image
Ja,dosti ti nisem pomagala,upam,da ti bo katera druga

clock-img

26.11.2006, 18:46

clock-img

Anonimen

Se javljam še ena s tako posteljnino. Je pa z motivom Medvedka Pooja, pa še kar draga je bila. Ma nič, jaz sem se je kar navadila. Zdaj je parkrat oprana, pa je mogoče celo res že malo boljša.

clock-img

09.12.2006, 16:20

clock-img

pearl

pencil-img

426

Mogoče bo pomagala dvojna-trojna količina mehčalca.

clock-img

09.12.2006, 16:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pa parkrat v sušilec?

clock-img

13.12.2006, 16:42

clock-img

crci06

pencil-img

1854

če gre za malo prevleko za kovterček, jo daj kar poleg vsake žehte in nato v sušilca... mislim, da bi se morala s časom "znucat"

clock-img

13.12.2006, 16:45

clock-img

triša

pencil-img

550

Kot je bilo že povedano večkrat boš prala boljše bo.

clock-img

13.12.2006, 17:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ampak men še vseeno ni smiselno, da ko kupiš posteljnino in jo opereš, je trda????
Hvala bogu, da še nisem naletela na takšno zadevo, jaz bi jo kar zapakirala in jo nazaj nesla user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem