Zdravo! Sem nova med vami,dalj časa vas že spremljam,sedaj semse odločila,da vas prosim za nasvet

.Moj mož se je odaljil od mene.Vse pri njem se vrti okrog,denarja,zato letos ne gremo na dopust

.Dejstvo pa je,da se nejmu ne ljubi na morje ,željo mene in otrok pa ne upošteva.Do otrok je skrben,vendar nikamor se mu ne ljubi.Dela točno samo tisto ,kar je všeč njemu .
Čutim,da se je tudi najin odnos skrhal,ib vedno bolj razmišljam,da tako ne bo šlo.Sama trpim,ker se naše življenje odvija samo še med službo,položnicami in domom.Za kaj drugega,pravi mož ni denarja

.
Svetujte mi kako naprej,ker sem obupana

.
Kaj pa namerava ta tvoj varčen možiček kupiti z tem denarjem, ki ga tako skrbno varčuje???
nič,pravi,da mora skrbeti za hišo,ter ,da je najraje doma,zraven me pa še velikokrat užali,ter pravi pejjt sama kamor te je volja.
Ma nimamo finančnih težav ,sam je pač stiskač,in to leto se je ful spremenil.Ravno zato nevem kako naprej
.Pogovor ne pomaga,ker pravi,da on pač tak je.
Saj to še misli,če ne bo šlo ,ne bom šla več naprej.
Ej pupi-zdi se mi da ti zeloooo dobro jasno na čem si-s takim človekom ne boš srečna. Živi se pa le enkrat-res. Moj oče je ratal stiskač, ko je blo treba za ljubico porabit celo plačo-poznam pa enega, ki se oblači v oblačila izpred 20 let ker se boji da nebo 3. svetovna vojna in pol bo on bogat, ko bomo vsi ostali revni-to bo zeloooo "bistveno" če poči 3. svetovna-kmet!
Tako, da če si ti nesrečna-spokaj z otroci na morje na njegov račun in se boš vsaj odpočila od položnic in njegovih bolnih kalkulacij!
IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI
nič,pravi,da mora skrbeti za hišo,ter ,da je najraje doma,zraven me pa še velikokrat užali,ter pravi pejjt sama kamor te je volja.
Točno tak tip je bil moj oče..otroci smo zaradi tega strašno trpeli. Zame je to totalna sebičnost in lenoritost. Če imaš otroke, moraš biti aktiven, MISLITI MORAŠ NA OTROKE, NE PA NA TO, KAJ TEBI NAJBOLJ PAŠE.
Lahko ti povem, da sta se moja mama in oče iz tega razloga ločila, ker je s takim vedenjem razdiral in maltretiral družino in smo nekajkrat šli celo sami brez njega na morje.
Povej možu, da to ne pelje nikamor in da če misli, da boš z otroci sama hodila naokrog, mu pač ni treba imeti družine. KAJTI OB TEM BODO NAJBOLJ TRPELI OTROCI, SPLOH KO BODO VEČJI.
OTROCI OČETA POTREBUJEJO OB SEBI, ne rabijo ga, da čiča doma v dnevni medtem, ko so oni nekje na morju sami z mamo.
Pa prodajta hišo in bodi sama z otroci (saj si že itak); če ga ne bo več ob tebi, se z njim vsaj ne boš obremenjevala.Lahko mu s tem vsaj zagroziš in upaš, da mu bo 'potegnilo'..ker če mu ne bo, je izgubljen primer in se mu vedno več ne bo dalo...npr. izpustil bo maturantski ples otrok ali kaj takega, ker se mu pač 'ne bo zdelo pomembno' in bo 'zanj osebno' bolj važno kaj drugega.. Uf, kako ne maram takih descov
Bistvo vsega je, da je tako obnašanje očeta za otroke strašno razočaranje in da se počutijo prizadete, kot da očetu ni mar zanje. V določeni meri je to tudi res. Huje bo, če se bodo otroci kasneje začeli obnašati podobno (npr. moja sestra se je v precejšnji meri vrgla po očetu in ima njegovo ignorantsko obnašanje, ne spoštuje kaj dosti čustev drugih itd.)
Družina je za to, da je skupaj, ne pa, da vsak luta po svoje.
Tudi mama in oče morata otrokom pokazati, da trdno držita skupaj, da so odločitve skupne, da se hodi na izlete/morje skupno, ker otrokom s tem dajete trdno oporo za življenje, dober 'feedback' za prihodnost- za vsa področja življenja. Ob takem očetovem obnašanju in 'zgledu' lahko otrok postane vase zaverovan, cincav, len osebek in morda bo to 'zlo' prenesel tudi na svojo bodočo družino..ti zgledi iz otroštva imajo lahko daljnosežne posledice... Oprosti, če se to bere, kot da 'strašim'..ampak res sem te stvari izkusila na lastni koži, še zdaj mi je kar slabo, ko pomislim na očetovo obnašanje. Mogoče ti bo kaj povedalo dejstvo, da s svojim očetom nimam nikakršnih stikov in jih tudi nočem, ker je še vedno isti, kot je bil...
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!