cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako naučiti piti po flaški?

clock-img

24.12.2007, 19:41

clock-img

1A

pencil-img

109

IMAMO 4 MESECE STARO PUNČKO, KI JO SAMO DOJIM!! PROBLEM NASTANE,KO JI PROBAMO DATI MALO ČAJA PO FLAŠI LE TAKRAT KO SE JI KOLCA, PA FLAŠE ENOSTAVNO NE SPREJME,TUDI MOJEGA MLEKA NE PO FLAŠI !!! NIKAMOR NE MOREM ZA DALJ ČASA!!!KAKO PRIVADITI?
user posted image

< Sporočilo je popravil Seven RR -- 26.12.2007 8:09:55 >

clock-img

24.12.2007, 19:47

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Probaj z nastavkom od Aventa. Tam se je treba tudi potruditi, enako, kot pri joški. Naš ta starejši stekleničke z dudo nikili ni uporabljal, samo to z nastavkom. Pa še poliva se nič.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.12.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

Bolj težko bo, če je otrok navajen piti le iz dojke... Dojko mu ponudi, ko bo kolcal.. Ne sme te biti v javnosti sram, ker dojiš, to je nekaj najlepšega...

clock-img

24.12.2007, 22:43

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz moje tudi nisem mogla navadit, dokler sem samo dojila. Sedaj, ko imava 3 goste obroke in je žejna pa pije tudi po flaški.

clock-img

25.12.2007, 10:10

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

to bi morala misliti že takoj na začetku. če boš vztrajna ti bo mogoče uspelo, če ne prej pa iz kozarca

clock-img

25.12.2007, 16:38

clock-img

darčif

pencil-img

40

moj je star 9 mesecev pa je še vedno ne sprejme in smo že nastavke in firme flašk sprobali.gre le po žlički in sedaj se učimo po slamici, kjer pa mu jaz stiskam sok, da priteče po slamici.

clock-img

25.12.2007, 16:39

clock-img

Anonimen

Težka bo....user posted image .

Mičica je začela piti tekočino, ko je postalo zelo vroče, poleti. Stara je bila nekaj manj kot eno leto.

clock-img

25.12.2007, 16:47

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Pri meni je problem približno enak. Ko dam flaško, grize cucelj, namesto da bi pila. Včasih ji uspe potegniti par požirkov, da bi pa cel obrok pojedla na ta način, pa ni šans. Sem ji pa zato sokece in grisek dala po žlički. Je sicer dolgotrajen postopek, papa pa vseeno.

clock-img

25.12.2007, 18:05

clock-img

Maggie

pencil-img

151

Pri nas je blo isto. Kupla sem tri različne cuclje, pa iz nobenega ni znal/hotel. Ko sva začela z GH, sem mu pa ponudla kozarček, to mu je pa šlo. Je malo nerodno, ker se poliva, ampak gre. Pil je pa zelo malo. Še danes ne pije veliko, ampak je pri 10m celo začel piti po flaški: ko kam gremo, je bolj priročno kot kozarček.

clock-img

26.12.2007, 00:00

clock-img

sonce78

pencil-img

582

Moj sinek iz Aventove flaške (cucelj 1) ni znal piti, jo je le grizel, iz Nuk-ove pa lepo pije.

Čudovito je biti mama!

clock-img

26.12.2007, 00:26

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

moja ko je bila zejna je zagrabila flaso.ce pa ni bila pa nikakor ni hotla flase.ko sem pa nehala dojit smo se pa 5 minut matral z flaso pol je blo pa ok.mogoce pa ni zejna pa ti izato tudi noce zagrabit flase

clock-img

26.12.2007, 07:15

clock-img

Anonimen

Moja tudi grize, ampak se nič ne obremenjujem in jo pač samo dojim.
Nečakinja tudi ni znala piti iz flaške, začela je s kozačkom, ko je bila stara pa kakšni 2 leti ji je sestra na flaški naredila veliko luknjo, da je bilo, kot bi pila po slamici. Ampak samo zato, ker je bilo včasih bolj praktično.
Se pa spimnim, da je že čisto mala pila iz kozarčka.

clock-img

26.12.2007, 08:14

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Težka bo. Počakaj še dva meseca ko bo na gosti hrani. Takrat bo lažje.

Pa prosim, da drugič ne pišeš z velikimi črkami, ker bom zadevo pobrisala. user posted image

Gospa sem.

clock-img

26.12.2007, 09:35

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi naše nismo naučili nikoli. Sem probala parkrat pa ni šlo, sem nehala. Ko se je nehala dojit je začela pit iz Aventovega lončka, potem pa kar hitro iz kozarčka. Čaj ji lahko daš po žlički. Ta drugemu otroku je pa še niti ponudila nisem, pravzaprav je niti doma nimamuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem