writing-img

Kako nj ga prepričam

clock-img

18.06.2007, 17:29

clock-img

loreti

pencil-img

51

Zanima me kako nj ga prepičam, da me kam pelje na kakšn izlet. Jst že delam načrte pol pa prašam njega pa nč, se mu glih ne da in pol ne greva nikamor. Bi pa šla ful rada nekam za en dan tko sama z njim brez otrok, da se mal spočijem in naužijem tišine. Mi vedno reče pa pjt sama sam, kva pa bom sama jst bi mela rada družbo. Predlagite mi kako nj ga prepičam in kaj nj mu predlagam kam bi šla da bi ga mogoč kj bl zanimal kt pa moji predlogi.

clock-img

18.06.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

Ugrabi ga user posted image

Ne, resno... Poskusi mu dopovedati v glavo, da si želiš oddih Z NJIM preživeti in ne sama.. Če ne gre, pa mu pusti otroke, pa pojdi s kakšno kolegico na celodnevni oddih...

clock-img

18.06.2007, 17:34

clock-img

trojči

pencil-img

462

Kaj pa reče, ko mu poveš, kar si nam?

clock-img

18.06.2007, 17:42

clock-img

snake

pencil-img

716

pa sej to ni nobeno življenje če ne greste nikamor.....rečimu da ne zna živet in da je ena navadna lenoba in da ne bo nikoli nič iz njega, ker je tako len....reči da boš pa našla drugega za izlete......pa da vidimo kaj bo rekel lenobnež grdiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 17:43

clock-img

loreti

pencil-img

51

Skoz najde kakšn izgovor, če ne druzga pa da se mu ne da. Dons bom še enkrat bom poskusla, če ne bo ratal bom pa res mogla jt kr sama na potep. Predlagajte mi kam nj me pelje?

clock-img

18.06.2007, 17:55

clock-img

snake

pencil-img

716

če si od goruser posted image user posted image user posted image tako rečemo mi pimorci,,, naj te pelje lepo na enodnevno kopanje...ali pa v hribe, ali na bled, na sočo, 

clock-img

18.06.2007, 18:16

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Mogoče je pa finta v tem, da bi mogu on tebe peljat!
Dej ga ti pelj!

MONTIGNAC

clock-img

18.06.2007, 18:20

clock-img

loreti

pencil-img

51

O.K. ga bom vprašala če je za da ga jst nekam peljem pa bomo  vidl če mi vsaj to uspe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem