writing-img

Kako očistite puhovko?

clock-img

24.03.2005, 22:15

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Eno gospodinjsko vprašanje. Kako očistite, operete puhovko? Ne mislim navadno bundo - tiste vse operem v stroju. Ali je edina možnost čistilnica?:zmeden2:

clock-img

24.03.2005, 22:18

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

na žalost,da.jst sem jo enkrat oprala od moža in je smrdel,ko:racka:,sorry racak.
en lp:morje:D.

clock-img

24.03.2005, 22:27

clock-img

lin

pencil-img

2504

Vse v stroj tudi puhovko samo gledam da jo operem ko je burja,no ali piha,pol pajo fajn stresem dam na obešalnik in ven na burjo da se posuši,ko nova

clock-img

24.03.2005, 22:46

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V pralni stroj pa tenis žogice zraven in bo kot nova...

clock-img

24.03.2005, 22:53

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pralni stroj in susilni stroj. Susilni stroj se mi zdi skoraj nuja, ker drugace je perje zlepljeno.

clock-img

24.03.2005, 22:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Me je kar malo strah probat, zato sem pa raje vprašala. A pa v sušilca daš na normalen program ali na občutljivo, ali na kaj?

clock-img

24.03.2005, 23:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Gina. Nebi vedla. Moj susilec ima samo en program. :)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

25.03.2005, 08:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem svojo ravno v nedeljo butnila kr v stroj. Uf, ven je prišla čisto tanjka, sem že naredila paniko, da rabim novo puhovko. Sedaj se pa že cel teden lepo suši, vsake toliko časa malo pomečkam posamezne "kvadratke" :ups:, da se perje razporedi in zgleda, da bo uspelo:bravo:. Je pa res, da brž to perje smrdi kot kakšni mokri psi:zmeden:. Sem pa dala tudi na centrifugo (na najmanjši program), sušilca pa nimam, tako da glede tega ti pa ne znam svetovati. Mene so vglavnem opozarjali, da je treba mečkati in razporejati puh v času sušenja, da ne ostanejo kupi. Ja, pa žogice naj bi bile tudi koristne, ampak jaz sem prala brez. Srečno!:sloncek:

clock-img

25.03.2005, 10:15

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz sem Davidovo puhovko sicer prala brez žogic, ampak pravijo, da bi jih naj dal zraven v stroj-zaradi puha seveda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem