writing-img

Kako obdarujete prijatelje?

clock-img

09.12.2004, 21:24

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Zanima me kako obdarujte prijatelje? Neka mala pozornost ali konkretna darila?
Obema skupaj eno darilo ali vsakemu posebej? Ali ste dogovorjeni, da tisti ki imajo otroke obdarujete samo otroke?

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

09.12.2004, 21:27

clock-img

india

pencil-img

5342

Odraslim nekaj majhnega, kako pozornost, ponavadi kaj doma narejenega, včasih kakšne kekse v lični škatli ali krožniku, suho sadje,...otrokom kakšno uporabno zadevo, skratka nič velikega, ker nas je dosti, priajteljev med seboj,....bi bili preveliki stroški. Ponavadi kaj izvirnega.
:miska:

clock-img

09.12.2004, 21:30

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Odvisno kako blizu so mi ti prijatelji,znanci.Običajno za vsakega (oče,mati,otrok) malenkost.

Večja darila le družinskim članom in dvem znankam.

:muca:

clock-img

09.12.2004, 21:52

clock-img

Anonimen

Uh, jaz imam letos veliko prijateljev, tko da vsak dobi eno malenkost, ki pa jo seveda naredim sama! Tudi sorodniki dobijo posebej od mene /na družino pač/. Letos bodo dobili kozarec pomarančne marmelade;)
lp,:fis:

clock-img

09.12.2004, 22:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ce mi bo ninca kej sveck nardila (se zdej ji nisem rekla) bo to,pa se kaksna malenkost,ce ne bo pa :hudicek:,matr!!!

clock-img

10.12.2004, 09:42

clock-img

gala

pencil-img

301

Jaz sem lani skuhala marmelado, jo spakirala v majhne kozarčke ter zavila z novoletnimi trakci. Skuhala sem bananino, pomarančno in jabolčno, tako da so bile malo drugačne. Za otroke pa kakšno majhno igračko pa malo sadja. Skromno darilo, vendar iz srca.
Letos sem študirala, da bi vsakemu kupila lepo šalčko za čaj pa kaj dala noter (na žalost nimam časa za kuhanje marmelad):(.

clock-img

10.12.2004, 09:47

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

pri nas pa ni te navade, običajno se obdarujemo le v družini. je pa to zelo lepa ideja z marmelado, gala. še posebaj, če narediš še svoje etikete ali kaj podobnega.

clock-img

10.12.2004, 13:06

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Mi pa kar s penino,
smo se prepričali, da jo definitivno vsi porabijo, beri, popijejo!
:sloncek:

clock-img

10.12.2004, 13:17

clock-img

Anonimen

Družinskim članom malo "večja" darila, prijateljem pa simbolično. Če gre za par obema skupaj, če imata otroka pa za otroka kakšno igračko, njima skupaj pa kakšno flašo ali kavo.

clock-img

10.12.2004, 21:17

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Tudi pri nas je tako kot pri moji predhodnici-Alji ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem