writing-img

Kako oblečeni za spat?

clock-img

23.05.2007, 20:00

clock-img

Anonimen

Kako svoje malčke, stare cca. 3 ali 4 mesece, oblečete za spat te dni, ko je tako vroče?

Jaz ji dam bodi brez rokavov, pa čez tanko bomažno pižamco. Če je brez stopalc, ji dam še nogavičke. Pokrijem jo samo do pasu. Je preveč?

clock-img

23.05.2007, 20:08

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz ga imam v bodiju brez rokavov, spi pa v poletni spalni vreči. Zvečer ga vseeno mal pokrijem, ampak itak se potem odkrije ponoči.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

23.05.2007, 20:10

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Moj je v pajacu s kratkimi rokavi in hlačnicami na boksarce. Spodaj samo pleničko. Pokrijem ga samo do pasu, pa še to se včasih spoti. Je pač bolj vroče sorte ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

23.05.2007, 20:12

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Jaz sem ga do danes imela samo v pižamici, pa mu je ful prevroče, čeprav je tanka, bombažna pišamica.
Danes pa sem ga dala samo v bodi s kratkimi roavi, pa čez ga pokrijem z eno ful tanko dekico, kot plenička je.
Bomo videli kako bo.
Je pa star šest mesecev in mu je ful hitro vroče. Vedno je oblečen enako kot jaz oz manj in ga ne zebe.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

23.05.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Naš je star 7 mesecev in spi v tanki pižamici, brez bodija, pokrijem ga pa samo do pasu, pa se vedno razbrca...je pa tudi bolj vroče sorte..

LP

clock-img

23.05.2007, 21:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pizamico, obvezno brez stopalk, pokrit do pasu - dokler je. okno obvezno odprto.

clock-img

23.05.2007, 21:47

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Jaz sem ga mela do zdaj v bodiju in tankemu pajacu, odkrit, pa okno odprto. Pa mu je blo full  vroče.
Danes sem ga oblekla samo v kratek pajac. pokrila sem ga ker sem ga  prej okopala. Pa se tud premaknu ni d o zdaj(od 20h panča), ko je vedno drugač se jokacal v spanju

clock-img

23.05.2007, 22:24

clock-img

Brbs

pencil-img

608

hmmm...ko zdaj to berem, se mi zdi, da je naš skoraj 2-mesečnik preveč oblečen: spodaj bodi (včasih z dolgimi rokavi), čez pa bombažno pižamo. vedno je tudi pokrit čez pas z tanjšo dekico. spimo pa pri zaprtem oknu - zaenkrat še. Ampak ne zgleda, da bi mu bilo vroče....zašvica le takrat, ko ima krče.

Večji problem imam, kaj mu oblečt čez dan, ko je tak vroče, a vseeno zna zapihat - a je tak mali že lahko z golimi nogicami in kratkimi rokavi?

clock-img

24.05.2007, 15:42

clock-img

tančica

pencil-img

293

Moj je star dobra dva meseca in ga imam zunaj pri taki vročini samo bodiju s kratkimi rokavi ter capri hlačke. Ponoči sem ga imela do sedaj v bodiju brez rokavov ter pižamca, od danes naprej bo pa samo v pižamci.

clock-img

24.05.2007, 22:31

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša spi v pižamici s stopalci in je odkrita (jo sicer pokrijem, pa je čez par minut že odkrita). V stanovanju imamo pa 20 - 21 stopinj.

clock-img

25.05.2007, 07:36

clock-img

livia

pencil-img

2395

Naše stanovanje je bolj mrzlo, zato je v pidžamici pajacu in zelo tanki spalni vreči.

clock-img

25.05.2007, 12:25

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri nam je v hiši bolj toplo..Luka (2 leti) spi v bpdijo s kratkimi rokavmi, ponoči ga z rjuho pokrijem(itak jo zbrca dol), Alja(4.5 m) pa spi v bodiju in bombažnim tankim žabicam

clock-img

25.05.2007, 13:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem