writing-img

Kako obleči?

clock-img

21.01.2007, 16:34

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Naš Nejc gre jutri po dveh mesecih spet v vrtec in ne vem, ali naj mu dan pod trenirko žabice ali ne. Meni se zdi za noter to preveč, za zunaj pa bi bilo brez žabic premrzlo. Kako vi oblačite vaše malčke te dni za v vrtec? Se mi pa zdi, da jih vzgojiteljice ne slačijouser posted image Moram prav vprašat.

clock-img

21.01.2007, 16:48

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Body z dolgimi rokavi, žabice, majčko z dolgimi rokavi in hlače... Pa bundico in kapo... Potem ga pa v vrtcu slečem, tako da ima samo žabice in body gor...

LP A

clock-img

21.01.2007, 16:55

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

rokav,majčko tanjšo z dolgimi rokavi,nogavičke in hlače in to je to

clock-img

21.01.2007, 19:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Spodnja majčka, majčka z dolgimi, debele žabe, kiklca user posted image . Ampak ti Nejca ne moreš dat v kiklo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

21.01.2007, 19:50

clock-img

Anonimen

Jaz mojemu ne dam žab spodaj, raje malo toplejše hlače oz. trenirko, če je treba. Samo je star že skoraj 5 let.

clock-img

21.01.2007, 20:31

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jaz obema slečem hlače, da sta v vrtcu samo v žabah (po štajersko štramplih), sem jima pa kupila malo bolj debele, torej ne tiste ful tanke.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

21.01.2007, 21:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Gate, bodi kratek rokav, tanka bombažna majčka, hlače-trenerkica-kavbojkice-žametke, jopa, puhovka.
Jopo mu v vrtcu slečem in po potrebi vedo, da mu žabe lahko tudi slečejo in dajo dokolenke gor, ker ima zmeraj rezervne za toplo vreme v omarici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem