writing-img

Kako obleči otroka z vročino

clock-img

19.03.2007, 16:27

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Kako obleče vaše sončke, ko kuhajo z vročino? Moj ima gor bodi, žabice in trenerko. Se bojim, da je preveč. Notri imam pa 22,5 stopinj.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

19.03.2007, 16:30

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Tako kot vedno.Doma nima nikoli žabic,ampak nogavičke.tako da bodij,nogavičke,hlačke tanjše in pa tanjšo majčko,ker večinoma časa preleži na tleh user posted image

clock-img

19.03.2007, 17:41

clock-img

natasar

pencil-img

92

Čim manj. Moja ima spodnjo majico, ker ji je v bodiju prevroče, čez pa majčko. Spodaj ima samo tanjšo trenirko in nogavice, pa nimamo vroče v stanovanju-imamo pa pretežno tepihe. Ko sve bile enkrat z vročino pri zdravniku in nato v bolnici, so me okregali, da ne smem preveč oblačiti, ker lahko dobijo vročinske krče. 

clock-img

19.03.2007, 17:47

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Žabice absolutno dol.

Drugače pa ga obleči v lahka in bombažna oblačila...

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

19.03.2007, 18:07

clock-img

ninaklara

pencil-img

25

Otroka z vročino je potrebno obleči čimmanj,da se telo lahko ohlaja.Jaz bi mu na tvojem mestu slekla trenirkico,da bi bil samo v bodiju in žabicah.Drugo je,če bi ga tresla mrzlica-takrat ga moraš ornk oblečt.Tudi ponoči,če bo kuhal,ga ne pokrivaj preveč.

LJUBEZEN NI ROŽA KI OVENI

clock-img

19.03.2007, 21:31

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Kadar ima vročino ji ne dam bodija. Kar pižamico-pajac na gumbe, da se lahko odpre, ko kuri. Ko pa temperatura raste (mrzle roke in noge) pa dam trenerko čez in masiram noge in roke. Ponoči pa pokrijem samo z rjuho.

clock-img

19.03.2007, 21:53

clock-img

natalia

pencil-img

1423

bodi, nogavičke in spodnji del trenerke ali bombažne hlače, mogoče kak tanek brezrokavnik, če je hladno. ponoči samo zg. in sp. del pidžame.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem