writing-img

Kako obleci novorojencka avgusta ?

clock-img

04.07.2005, 16:32

clock-img

sc-2

pencil-img

12

Zanima me predvsem kaj boste pripravile za odhod iz porodnisnice v sredini avgusta ?

clock-img

04.07.2005, 16:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.07.2005, 17:29

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem rodila lani avgusta in sem svojega novorojenčka za domov oblekla v en kompletek (jaknica z dolgimi rokavi in dolge hlačke), spodaj pa eno tetra majčko. Pa seveda copatke in kapico. Novorojenčke na začetku še rado zebe, tako da imejte s sabo še kakšno dekico, pa jih pokrijte po potrebi. Lahko da bo avgusta še ful ful vroče, lahko pa bo slabo vreme in zna že biti bolj hladno.

clock-img

04.07.2005, 18:14

clock-img

smrka

pencil-img

3582

otroka se nesme prevec obleci. Ce je nam vroce v tem vremenu je tudi otroku. Dosti je ce ima obvezno kapico naglavi in naprimer pajacka. Ce je zunaj prevroce nesmemo otroka zadekat da se bo potil.
smrka

clock-img

04.07.2005, 18:57

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pripraviti je potrebno več plastno varianto in jopico za rezervo.

clock-img

05.07.2005, 12:49

clock-img

mimica

pencil-img

354

Rodila sem meseca maja, a je bilo zelo vroče. Oblekla sem mu body z kratkimi rokavi, hlačke, zokenčke, kapo ter jopico. Ko je videla sestra kakšnega nesem ven v tisto vročino, se mi je smejala ter malega slekla tako, da je imel gor samo body ter hlačke. Pa je mali nedonošenček. Namesto kapice pa raje vzemi klobuček. Je pa res, da je odvisno od vremena. Za vsak slučaj si pripravi jopico.
Je pa tako ( povedala pediatrinja ), da naj otroka enako oblačimo kot sebe ( tam nekje po prvem mesecu ), saj je njim enako vroče kot nam. Jaz se tega držim:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem