writing-img

Kako odstraniti madež od breskev?

clock-img

28.06.2006, 07:09

clock-img

marcela

pencil-img

278

Moja hčerka se je popackala z bresvkvo po novi svetlo modri oblekici. Nikakor ga ne morem odstranit. 2 krat sem že oprala v pralnem stoju, tudi wanish in amway spray tega ni odstranil. Tudi, ko sem nekaj časa na madežu pustila.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

28.06.2006, 10:34

clock-img

tascha

pencil-img

482

Ja breskev je ful delikatna in ta user posted image se tko hito zažre v blago. Po mojih izkušnjah jo boš v enem koraku težko spravla ven. Jest ponavadi tako stvar vsaj 5x zaporedoma opreme, vmes pa nažajfam z Ajaksom, pa vlivam Wanish, pa Oxi (taka zelena flaša -  se mi zdi boljš kot Wanish)... Tko da ta user posted image počasi bledi in skor izgine.
Če pa kakšna pozna še kaj, bo pa sigurno probala (zdaj ko se je začela sezona).user posted image

clock-img

29.06.2006, 09:35

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mislim, da sem jaz to veliko krat imela na "krožniku - obleki" za spucat dol in mislim, da se je tudi letos že začelo.
Mislim, nisem glih 100%, da je šlo vse dol sem lani to čistla tako, da sem dala gor par kapljic "anti-rugine - proti ruzini" (kupljeno v Italiji, pri nas ne vem če imajo - je taka mala flaška 15 ml) pustila gor minutko (se ne sme preveč) in normalno oprala... in če me spomin ne vara mislim, da je šlo dol...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

29.06.2006, 15:01

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Probaj z dr.Beckman za sadje. Dobiš v Mercatorju. Moja soseda je ful zadovoljna, tudi lanske packe od sadja je dol s cunj spravla.

clock-img

30.06.2006, 12:42

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz sem slišala eno staro vižo ki pa čudežno deluje. operi cunje takrat ko breskev cveti.user posted image user posted image user posted image

ja ja super če ne bi za oblečt rabil takoj. ne pa naslednje leto ko bo otroku premajhnouser posted image user posted image user posted image
a je pa res delikatna tale breskev. Jaz sem nekaj ne preveč zažrtih flekov spravla stran z K2r iz Spara.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 30.6.2006 12:43:58 >

clock-img

30.06.2006, 12:45

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ja, najbolje je, da takoj ko se nafliska daš prat, kar ni vedno možno. Sicer če takoj ukrepa gre dol.
Jaz sem včeraj iz krile samo z mokro krpo zdrgnila in ni se poznalo več nič...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

02.07.2006, 10:03

clock-img

marcela

pencil-img

278

Dr. beckman je super. Mi je uspelo odstranit, tudi še en lanski madež od lubenice iz ene majice.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem