writing-img

Kako odstraniti plesen iz obleke?

clock-img

11.07.2006, 19:00

clock-img

Anonimen

Ko sem obesila perilo, sem na nekaterih oblekah sem opazila plesen user posted image  izgleda, da je bilo med perilom v košari nekaj vlažnega- mogoče kakšna cunja user posted image , pa nisem bila pozorna in zdaj so tri majice flekaste od te plesni.user posted image  Bom to sploh lahko spravila dol?

clock-img

11.07.2006, 20:21

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz sem se fino namatrala (kuhanje, vanish, spet kuhanje), pa ni bilo učinka. Če ti bo uspelo povej.

clock-img

11.07.2006, 22:02

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz sem izmenično(kar sem pač prej zagrabila) uporabljala Opal in Vanish. Postopek sem ponovila ene 10x, zmočila, namazala, namočila, dala prati. Pa je uspelo.

clock-img

12.07.2006, 07:11

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Ker je plesen škodljiva zdravju, bi jaz na tvojem mestu ta oblačila kar lepo stran zabrisala. Meni so splesnele ene rokavice, ki sem jih dobila v dar, pa sem jih rajši stran vergla.

clock-img

12.07.2006, 09:06

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz bi tudi stran vrgla. Pa hitro na razprodaje o nove user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

12.07.2006, 19:33

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Plesen na oblačilih čudovito odstraniš s sredstvom proti plesni, ki se uporablja tudi v stanovanju - npr. Bref za plesen ali Clox (še boljši, slovenski proizvajalec).
Našpricaš in pustiš malo stat, plesen kar izgine, potem pa še dobro opereš in je!

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem