writing-img

Kako odstraniti vonj po barvi iz oblacil?

clock-img

08.06.2006, 07:50

clock-img

Klara-1

pencil-img

202

Pred kratkim sem si kupila jakno iz dzinsa in kavbojke, ki pa grozno smrdita po barvi kljub temu, da sem ze trikrat oprala?user posted image A ima katera kaksen nasvet kako se tega znebiti?

clock-img

20.06.2006, 04:46

clock-img

Anonimen

Po kakšni barvi? user posted image

clock-img

20.06.2006, 15:56

clock-img

iva01

pencil-img

961

neven nisem še nikol tega opazla navadno pred nošenjem nova oblačila operem ampak sam na 30 stopinj tak da se mal preperejo pa je čist ok vonj

clock-img

20.06.2006, 16:44

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Men nikoli nič po barvi ne smrdi user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

21.06.2006, 11:57

clock-img

Klara-1

pencil-img

202

Ma pomoje smrdi po tisti industrijski barvi ko barvajo tkanine user posted image . Smrdi ko user posted image  in se sploh ne morem znebit tega. user posted image

clock-img

27.06.2006, 02:11

clock-img

Anonimen

Kje, hudiča, si pa to kupila? user posted image  Aja, nasveta nimam pa nobenga, ker prvič slišm za kej tacga. Vidla oz. vohala pa tut še nikol nism. user posted image

clock-img

27.06.2006, 06:55

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Sicer ne vem, če bo pomagala, ampak padla mi je na pamet ideja, da probaj s kisom. Ko boš dala prat daj notr mal kisa..Namesto mehčalca..Ali pa kar full mehčalca not nalij..Kaj pa vem, takšnega problema še nisem imela. Bi pa jaz probala s kisom.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

27.06.2006, 07:59

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Najbolje je oblačilo reklamirati, ker kemikalije za barvanje in podobni dodatki oblačilom niso povsem nedolžni. Prodajalec je dolžan vzeti oblačilo nazaj ne glede na čas nakupa, ker gre za neke vrste skrito napako, pa ša zelo verjetno je zdravju škodljiva.

clock-img

30.06.2006, 09:30

clock-img

Klara-1

pencil-img

202

user posted image Na Lj trznici sem kupila. Nikol vec!
Jakno sem zdej ze trikrat oprala, pa jo se 14 dni luftala na podstrehi tko da zdej ne smrdi vec, ampak 100% me tam ne vidijo vec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem