writing-img

Kako otroku rastejo nogice?

clock-img

16.08.2005, 21:33

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Rada bi kupila sinu ene jesenske čevlje in ene zimske čevlje, pa si enostavno ne upam še zdaj kupit zimskih. Ima nogico št.20 (v enem mesecu in pol mu je zrasla za eno številko), še naprej raste nogica tako hitro?

clock-img

16.08.2005, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2005, 22:45

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem malemu ravno danes kupila teniske, ker mu je noga praktično zrasla preko noči. Če mu zdaj kupiš jesenske (BTW imajo ravno v Cicibanu akcijo od lanskih modelov in so full znižani) potem morda še počakaj z zimskimi. Po moje pa mu nogica zdaj ne bo zrasla tako hitro, ampak pri zimskih še računaj na dodatne nogavice ter štrampeljce, ki jih bo nosil.

LP

clock-img

16.08.2005, 22:58

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mojmu tud ful hitro raste nogica. Tko da bi jaz z zimskimi še počakala. Recimo sandali so imeli še 1 cm lufta, čez tri tedne pa sem šla po nove. Prerastu čez noč.:zmeden:

clock-img

16.08.2005, 23:45

clock-img

tania

pencil-img

118

Moji :duda: je noga v dveh mesecih zrasla za 3 številke, tako da jaz si ne bi upala že kupovat zimskih čeveljčkov.

clock-img

17.08.2005, 11:21

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša je imela 17 št. 3 mesce, zdej pa s mi zdi da bo že za 19. Zadnji mesec ji je nogica ful zrasla:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem