writing-img

Kako pa na civilni poroki?

clock-img

26.07.2005, 16:38

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Včeraj sva imela z :love: zadnji sestanek v cerkvi pred poroko in smo imeli malo vaje. Tam naj bi vsak od naju prebral tisto.....jaz...vzamem tebe.... za .....in tako naprej, zdaj me pa zanima kako je pa na civilni poroki, ker nama tam niso nič povedali :zmeden:? Ali tam samo rečeš da ali tudi kaj bereš? Imava že malo treme, pa bi rada vedela kako bo vse potekalo?
Aja, civilna poroka bo pa v Bistri.

LP; Bejba :rozica:

clock-img

26.07.2005, 16:39

clock-img

Anonimen

Jaz in moj bivši mož sva imela samo civilno poroko na Ljubljanskem gradu in nama ni bilo treba ničesar brati. Samo "ja" sva rekla.

clock-img

26.07.2005, 16:45

clock-img

india

pencil-img

5342

Samo nekaj ponoviš in rečeš "da", če je še tako,kot je bilo pred 15 leti ;););)

Sem bila pa na eni poroki,ko sta si pred matičarjem povedala zaobljube, v verzih;););)

clock-img

26.07.2005, 16:48

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

midva nisva nič brala, sva imela bolj instant varianto :)- samo ne vem, če je bilo ja/ja ali da/da :)-

bilo pa je pred mal več kot 3 leti na LJ gradu 8)

clock-img

26.07.2005, 16:49

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Še vedno je isto. Smo bli glih v soboto na eni poroki v Bistri.

clock-img

26.07.2005, 16:56

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Če želita imata lahko govor ki ga namenita drug drugemu,vendar morata o tem obvestit pristojno upravno enoto,da potem to vključijo v program

clock-img

26.07.2005, 19:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Na civilni poroki samo rečeš "Da", nimaš nobene posebne zaprisege, če izrecno tega ne želiš.

clock-img

27.07.2005, 02:13

clock-img

Anonimen

Sem precej frišno poročena, tako da definitivno rečeš samo da, ali pa ja, ali pa želim, ali pa kako kombinacijo tega. Čisto po želji so pa potem tudi kake zaobljube, samo se prej dogovorita z matičarjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem