writing-img

Kako po končani podaljšani porodniški?

clock-img

22.07.2010, 11:39

clock-img

Rumi

pencil-img

4

Imam sina ki je star 15 mesecev, zaradi zdravstvenih razlogov še ne more v vrtec niti v varstvo. Končuje se mi podaljšana porodniška. Pa ne vem kako naprej.Na centru za socialno delo so mi rekli da je z njihove strani to vse kar sem dobila (90 dnevno podaljšana porodniška). Kako naprej? Kakršne informacije dobrodošle!

clock-img

22.07.2010, 11:45

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: Rumi

Imam sina ki je star 15 mesecev, zaradi zdravstvenih razlogov še ne more v vrtec niti v varstvo. Končuje se mi podaljšana porodniška. Pa ne vem kako naprej.Na centru za socialno delo so mi rekli da je z njihove strani to vse kar sem dobila (90 dnevno podaljšana porodniška). Kako naprej? Kakršne informacije dobrodošle!

ja, CSD je svoje ''opravil'' - sedaj lahko stopiš do pediatra in se z njim dogovoriš za bolniški stalež, če je s tamalčkom tako hudo.
Če se ne motim, je lahko še 6 mesecev bolniškeuser posted image  kaj več ti bodo znale ostale punce povedati...

Upam, da uredite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem