cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako podkuriti partnerja?

clock-img

22.03.2007, 13:51

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Zanima me, kaj naredite ve punce/ženske/partnerke, da svojega moža/fanta/partnerja obnorite. Včasih je v zvezi potrebna kakšna malenkost, da ga spet očarate, ga čisto prevzamete in se znova in znova zaljublja v vas in je popolnoma nor na vas. od časa do časa vsaka zveza malo zamre, je kak dan dolgočasen, vendar je treba stvar spet postaviti na noge... kakšno taktiko imate.

clock-img

22.03.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

jst mu sam mal z rito pomigam...in je cist napaljenuser posted image

clock-img

22.03.2007, 14:08

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

da ga ponovno obnorim....hm user posted image
ni potrebno veliko,samo v lepo čipkasto perilo se oblečem, s tisim čipkastim paščkom k drži **** štunfe in čevlji s petko (barva mislim,da ni pomembna) in .....valaaaaaaaaa...obnoritev 100%....samo pol boga jst....user posted image ....
drugač je pa popestritev veliko,od raznih pripomočkov,mazil,do romentičnega prostorskega vzdušja,.....npr.savna in jakuzi za dva s čokolado in šampancem,ter jagodami...obvezno svečke....

clock-img

22.03.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

Obleci se v čipkasto perilo, na vrata mu daj listek na katerem bi pisalo nekaj takega: sleči se do boksarc, pridi v dnevno... Imela bi samo svečke, šampanec,... Dalje pa že veš sama user posted image

clock-img

22.03.2007, 16:03

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Sama gola mimo pridem pa je. Al pa v perilu..je isti končni učinek. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.03.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Ma, tut če dam eno staro trenerko, ki je okoli riti malo tesna in oprijeto majčko brez modrca mu takoj kri butne v glavouser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil caffee -- 22.3.2007 16:10:07 >

clock-img

22.03.2007, 16:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Prav se k njemu stisnem user posted image , no perilo pa tut pali...

clock-img

22.03.2007, 21:38

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Si kr postrežem,ponavad ko že spi...pod kovter malo niže ..........uspeh garantiran

clock-img

22.03.2007, 21:44

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ma ne vem, jst sem naraven talent! Bolj ko ga stran trajbam, slabše je. Ni mu pomoči. Po mojem narobe vidi. user posted image

clock-img

22.03.2007, 21:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ma ne vem, jst sem naraven talent! Bolj ko ga stran trajbam, slabše je. Ni mu pomoči. Po mojem narobe vidi. user posted image

Angie, ti si pa res model user posted image  user posted image

Te človk mora imeti rad user posted image

clock-img

22.03.2007, 22:34

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moj mož je nor na korzete (sem čisto slučajno ugotovila kak mesec dni nazaj) in tako si nadenem korzet, pa samostoječke, pa ene sexi gatice spodaj, si oblečem kopalni plašč in potem grem do njega in opaa ....  se razkažem user posted image  .

Perilo vedno pali, čeprav gre meni po malem že na živce, jaz bi tudi rada, da bi me moj z nečim kdaj podkuril .... no to mislim z nečim novim user posted image  Ah, ta moška domišlija user posted image

clock-img

22.03.2007, 23:20

clock-img

Anonimen

pri mojem nič ne pali.Ko mu ni,mu ni.Čeprav imam idealno postavo,poštimano,vse kot se šikauser posted image .Raje se mulim par dni,da opazi da nekaj ni vredu

clock-img

23.03.2007, 16:49

clock-img

Anonimen

Kako podkurit partnerja?

Vzameš malo starega časopisa, nekaj trsk in vžigalice....in ga zapališ. Ziher te bo opazil......

clock-img

24.03.2007, 19:56

clock-img

Temari

pencil-img

135

Pri mojem pali samo binarna koda user posted image . Programerji so pač bolj čudne sorte. Se mi včasih zdi, da če bi govorila Java namesto slovenščine, bi plazil po kolenih za mano.

Sem si pa že kar lep čas nazaj kupila en fini kompletek iz satena - nočna srajčka ter kopalni plašček. In če to dvoje kombiniram z dobro večerjo... recimo samo to, da grem naslednji dan z nasmeškom v službouser posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

25.03.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kako podkurit partnerja?

Vzameš malo starega časopisa, nekaj trsk in vžigalice....in ga zapališ. Ziher te bo opazil......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si faca!

clock-img

25.03.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Galadriel

Pri mojem pali samo binarna koda user posted image . Programerji so pač bolj čudne sorte. Se mi včasih zdi, da če bi govorila Java namesto slovenščine, bi plazil po kolenih za mano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Probaj z Visto. user posted image

clock-img

26.03.2007, 05:25

clock-img

Temari

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Probaj z Visto. user posted image

To bi šele bil mrzel tuš za mojega. user posted image Samo da omenim Microsoft, se zgodi ravno to... Microsoft.user posted image user posted image

Linux all the way!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem