writing-img

Kako poleti oblečeni ponoči

clock-img

15.05.2008, 21:54

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Kako boste imele poleti oblečene ponoči? Kratek al dolg rokav? Tanka dekica al samo rjuhica (oz. letna spalna vreča)?

Hvala.user posted image

clock-img

15.05.2008, 21:54

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Bodij z dolgimi rokavi in nogavičke

clock-img

15.05.2008, 21:57

clock-img

annie

pencil-img

1049

Najverjetneje tiste pižamice s kratkimi rokavi, ali pa body s kratkimi rokavi in tanka dekica.

clock-img

15.05.2008, 22:00

clock-img

benika

pencil-img

7793

Bodi kratek rokav in rjuhica oz. poletna vreča.

clock-img

15.05.2008, 22:24

clock-img

škorpionka

pencil-img

53

bodi s kratkimi rokavi in to je to

clock-img

15.05.2008, 22:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najverjetneje tiste pižamice s kratkimi rokavi, ali pa body s kratkimi rokavi in tanka dekica.

Isto

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.05.2008, 23:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pižamico z kratkimi ali pa bodi z kratkimi
pri nas je v stanovanju že sedaj 23°C, pa čeprav je okno odprto user posted image (smo iz obaleuser posted image ) in sem šele včeraj ugotovila, da mu je bilo prevroče, zato se mi je zbujal na 3 ure user posted image user posted image user posted image
tako da že 2 dni spi samo v bodiju z kratkimi in nogavičke. pokrit pa je z kovterčkom

očitno mu že tako paše, če je včeraj prespal skoraj celo nočuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

16.05.2008, 06:55

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naše stanovanje se poleti ne pregreje. Malega sem tako imela vedno oblečenega v dolge rokave in pokritega s tanjšo odejico.

clock-img

16.05.2008, 07:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz bi pa rabila tako tanko spalno vrečo za poleti (isti material kot bodiji in nepodložen), ker se naša skoz razbrca - kje se to da dobit? tuki pri nas še nisem videla teh vreč v trgovinah (nisem pa še hudo BTCjala, to je res user posted image )- zgleda nekak takole

clock-img

16.05.2008, 07:47

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Odvisno od starosti otroka, od "toplote" v stanovanju čez noč.....Jaz ta mlajšemu(3 leta) že skoz dajem dolge rokave in dolge hlače, ker ni želel spati v spalni vreči in se odkriva. Razen na morju, kadar je res svinjsko vroče ponoči,pa še tam, mu preden grem JAZ spatm oblečem dolge rokave. Proti jutri se vseeno "ohladi", človek je kar nekaj ur relativno na miru, tako, da....

Pri ta večjem sem prav tako imela dolge rokave in spalno vrečo(brez rokavov), spodaj pa je imel kratke hlače.

Odkar se sam pokriva ponoči, pa dobi poleti pižamo s kratkimi rokavi in hlačami.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.05.2008, 07:52

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

našo sem imela lani oblečeno v bodi kratek rokav, nogavičke, rjuhca..... letos bo isto, le da brez nogavičk... rjuhco pa itak zbrca

clock-img

16.05.2008, 08:06

clock-img

želva

pencil-img

1452

Pri nas se oleti nič kaj ne pregreje stanovanje in tudi jaz ne spim samo v kratkih rokavih odkrita(sem vedno pokrita s poletnim kovtrom), zato bo moja oblečena v body kratek rokav, čez pajac z dolgimi rokavi, kaj bo pa za pokrivat rabila bomo pa še vidli.

clock-img

16.05.2008, 08:17

clock-img

misar

pencil-img

1892

mi mamo v stanovanju zdaj ful toplo, čez dan cca 24-25˙C, ponoči ne vem, ker smo v zadnjem štuku in sem ugotovila pri naši 3-mesečnici, da ji je ponoč vroče, ko se dojiva. oblečena pa je v bodi brez rokavov, čez pa bombažna pižamica, dolg rokav. pokrita je s kovtrom, tako kot tud midva. kaj naj jo oblečem, kak predlog??da se ne bo nahladila??

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

16.05.2008, 08:27

clock-img

bodoča

pencil-img

908

IZVIRNO SPOROČILO: misar

mi mamo v stanovanju zdaj ful toplo, čez dan cca 24-25˙C, ponoči ne vem, ker smo v zadnjem štuku in sem ugotovila pri naši 3-mesečnici, da ji je ponoč vroče, ko se dojiva. oblečena pa je v bodi brez rokavov, čez pa bombažna pižamica, dolg rokav. pokrita je s kovtrom, tako kot tud midva. kaj naj jo oblečem, kak predlog??da se ne bo nahladila??

Jaz bi ji oblekla samo tanjšo bombažno pižamico z dolgim rokavom, tako sem in imam tudi jaz oblečenega mojega user posted image , ko bo pa še bolj vroče, pa mu bom dala bodi s kratkim rokavom in nogavičke, ker ga rado v nogice zebe, pa tanek kovterček.

mojeustvarjanje

clock-img

16.05.2008, 10:35

clock-img

Ulla

pencil-img

192

Ali imate ponoči v spalnici odprto okno? Pri nas je tudi ponoči 23 stopinj, pa ne upam imeti odprtega okna. Star je pa 5 mesecev?

clock-img

16.05.2008, 12:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V lanski hudi poletni vročini je imela oblečen samo body s kratkimi rokavi, spodaj pa tanke hlačke. Pokrita ni bila, okno pa samo imeli tudi odprto.

clock-img

16.05.2008, 16:26

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Če bo tako vroče, kot lani, bo imela samo body brez rokavov ali s kr. rokavi. Pol pa verjetno čisto tanko spalno vrečo ali pa magari brez. Starejši je kot dojenček dostikrat spal samo z bodyjem, nepokrit, ker mu je bilo vedno vroče. Lani je spal(3,5) recimo samo v sp. hlačkah.

Tanke spalne vreče: mi smo imeli eno in sem jo posodila. Sedaj pa čakam, če jo bom dobila nazaj.user posted image Imamo pa eno, ki mi jo je zašila znanka. Rabiš samo tanko blago in šiviljo.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

16.05.2008, 18:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem