writing-img

Kako pospešiti porod

clock-img

22.07.2006, 17:19

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Rok imam res šele v sredo ampak me že dve noči dajejo popadki, ki so že na redno  na 10 minut in potem se vse skupaj lepo neha. Boli me že vsaka kost. Sedaj si kuham kompot v katerem je veliko cimeta in klinčkov po kompotu pa grem na hojo po stopnicah. Imate še vi kakšen nasvet. A ja pa še čep si me je že odlušćil.

clock-img

22.07.2006, 17:43

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Hoja po stopnicah
tuširanje z bolj toplo vodo
sex

Sex je še najbolj human, pregrevanje s toplo vodo v tem vrememnu tudi za otročka ne more biti fino, hoja po stopnicah je pa napor, ki pri tej temperaturi tudi ni priporočljiv. No, saj sex pri tej temp. ...  je tudi napor.

Lahko gresta pa s tvojim na sprehod zvečer, ko se malo shladi. Lahko, da pomaga.

Srečno. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

22.07.2006, 17:51

clock-img

Busybee

pencil-img

239

Prejšnji teden sem brala, da sex ni pospeševalec poroda. V raziskavi je bilo ugotovljeno, da so ženske, ki so imele sex rodile v povprečju z 39,6 tedni, tiste brez sexa pa z 39,3 tedni.

LP

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

clock-img

22.07.2006, 18:08

clock-img

Anonimen

Da si čim bolj sproščena user posted image

clock-img

22.07.2006, 19:12

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem bila 12 dni čez rok in me je ginekolog vedno poslal domov z besedami: pa veliko sexa in bo hitrejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2006, 19:47

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Jaz imam tudi samo še 6 dni in po moje ne pomaga nič!!, dokler ni vse pripravljeno pač ne gre in konec.
Jaz imam namreč 15-mesečnika in taščo v spodnjem štuku, kjer sem večino časa, tak da si lahko misliš, da imam na pretek letanja po stopnicah pa nošenja tavečjega, ki je bil mimogrede zdej še bolan in je kr naprej na meni visel, potem pa še pospravljanje, likanje.... Pa čist nič ne pomaga, da bi kej prej šli!!
Pa me že tak vse dol vleče, pa sramne kosti in kolki so verjetno že mehki ko žolca, glede na to kak me vse peče, mali pa še kr brca, kot, da se nič ne dogaja. Sem se pač sprijaznila, da bo ko bo.
Srečno in čimlažji porod.

MONTIGNAC

clock-img

22.07.2006, 19:51

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Na pregledu, če ga imaš v porodnišnici, poveš, da te že vse boli in da ti je resnično težko in da bi šla rodit. Zraven moraš izgledat, kot da se boš ravnokar zjokala. Meni je pomagalo, samo nisem simulirala, res sem se tako počutila - 5 dni čez rok.

Aja, hoja po stopnicah in seks in kaj vem kaj še....meni ni pomagalo.

clock-img

22.07.2006, 20:44

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Kot vidim tuddi meni nič ne pomaga. Pri prvem mi je po prvi amio odtekla voda sedaj pri drugem pa že po drugi amio ni nič bolj. Začne se in potem neha.  V ponedeljek imam spet amio in takrat bom pa jokala do onemoglosti da mi bodo ja kaj naredili. Tudi jaz sem za vse sama. Sedaj imam sestro tukaj da vsaj na malega malce popazi ostalo pa je vse moje delo. Saj če si v hiši ti nikoli ne zmanjka dela.  Mož je moral službeno na pot tako da ga še pri porodu nebo zraven če se bo začelo za res. Žalostno ampak resnično pride šele v sredo popoldan.

clock-img

22.07.2006, 20:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ojoj, potem pa je mogoče boljše še malo potrpet, pa počakat do srede popoldne. Mogoče pa mali atija čaka.

clock-img

23.07.2006, 09:02

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Poskusi pit čaj materine dušice, menda pomaga, da se hitreje odpiraš, pa čaj malinovih listov za mehčanje materničnega vratu. Sama sem sicer rodila 9 dni čez rok, sem bila 9  dni že 2 prsta odprta z zmehčanim MV, samo rodila sem pa za prvič relativno hitro (iz nule z umetnimi popadki v 6 urah). Aja jaz sem pila čaj materine dušice.

Želim ti čim hitrejši in lahek porod. Pa da ne bi imela nepotrebnih popadkov, če se mu še ne mudi ven.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 23.7.2006 9:03:12 >

clock-img

23.07.2006, 20:02

clock-img

lu155

pencil-img

285

sexuser posted image user posted image

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

23.07.2006, 21:16

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Natasa R. vam sporoča, da ne potrebuje več nasvetov kako pospešiti porod, saj je danes zjutraj ob 8.30 rodila hčerko Ano veliko 48 cm in težko 2640g.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

24.07.2006, 12:05

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

No...jaz pa sem ravno hotela nekaj pametnega svetovatuser posted image user posted image

No, pa na tem mestu čestitke user posted image user posted image  bravo puncauser posted image user posted image user posted image  Čestitke

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

24.07.2006, 15:14

clock-img

SANDRA

pencil-img

135

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image ........

clock-img

24.07.2006, 20:59

clock-img

milla

pencil-img

116

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem