writing-img

Kako poteka vstavitev mirene

clock-img

12.05.2010, 18:53

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Imam naročeno, mal mi je nerodno ker moram priti na drugi ali tretji dan krvavitve, kaj bom oblekla, a vzamem hlačke za enkratno uporabo pa vložek, ne vem kako to zgleda ko bom sedela na tistem stolu, uh....user posted image
Kako ste to uredile ve ki imate mireno (maternični vložek)?

clock-img

12.05.2010, 19:23

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Nobene drame ni treba delati iz tega.
Jaz sem tako kot ponavadi ko imam M. Imel asem tampon.Se greš slečt,takrat sem tudi vzela tampon ven,ga vrgla v smeti,se ulegla in G je opravila svoje.Potem sem si nazaj vstavila nov tampon in to je vsa umetnost.Imej s sabo še vlažilne intimne robčke,da se spodaj obrišeš in to je to

clock-img

12.05.2010, 19:42

clock-img

Zanica

pencil-img

537

hvala... drugače nisem tako "babska" ampak samo me je zanimalo kako ste to vi opravile da se niste "zapackale"

clock-img

12.05.2010, 20:03

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ok, mam drugacno izkusnjo.
na pregledu po porodu se z G posvetujem glede zascite. in prideve do tega, da bi bila za mene najboljsa mirena.
mi zenska napise recept in mi rece naj grem dol v lekarno po njo in pridem nazaj.

pa sem rekla...saj nimam M! rece G: saj to sploh nima veze!user posted image

pridem nazaj v ambulanto z mireno v roki, se usedem na stol....hopa cupa, mirena nastavljena. brez bolecin in neprijetnosti.

sem pa dobila mireno še pred prvo menstruacijo po porodu.(pri dokaj poznani in cenjeni G na nasih koncih)

clock-img

12.05.2010, 20:20

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - če jo daš vstavit po porodu, potem ni treba čakati na M, ker je MV itak razširjen od poroda.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

12.05.2010, 20:36

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

aha, tako zmajaz. nisem vedla.

clock-img

13.05.2010, 22:06

clock-img

klarči

pencil-img

145

Ampak tista s tamponom pa po moje ni glih fajn ideja. Saj priporočajo, da tudi kasneje nekaj časa ne uporabljaš tamponov, dokler se ne navadiš na mireno... Jaz sem šla kar z vložkom... Sicer pa mi jo je po dobrem letu dal tudi ven, ker sem ob njej mela po 13 dni krvavitev...

clock-img

16.05.2010, 16:40

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Šla sem kar z vložkom,prej ko sem skočila na "kozo"sem se šla osvežit v wc. Pet min.je vse skupaj trajalo in rešla sem se mučih mestruacij,pms-a in vložkov.Ko preteče 5 let grem po novo.
Miš a hodiš k Jordanovi?

clock-img

16.05.2010, 17:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2010, 17:16

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

Miš a hodiš k Jordanovi?

dauser posted image

clock-img

16.05.2010, 21:15

clock-img

viroza

pencil-img

1104

A ni zlata?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem