writing-img

Kako prati bombažno posteljnino?

clock-img

30.08.2008, 11:44

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Punce, a mi lahko katera pove, kaj delam narobeuser posted image
Imam navadno bombažno posteljnino, pa se nabere gor ves prah, nitke, lasje...skratka vse, kar človek sploh ne vidi- dokler ne pogledaš naše posteljnineuser posted image . Se mi zdi, kot da je naelektrenauser posted image . No, in pol perem- poln stroj, na pol prazen... menjam praške, z ali brez mehčalca...vedno istouser posted image user posted image user posted image , pa zmeraj samo posteljnino, nič ne dam zraven... A je problem mogoče v stroju? V posteljnini? Jaz nisem več dost pametna, sedaj vse, kar mi preostane je, da lepo čistim z rolojem za obleke, da dol poberem vse zadeve! Ni pa nič muckastauser posted image , vsaj nekajuser posted image !
Kakršenkoli komentar dobrodošel- hvala!

clock-img

30.08.2008, 21:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Preden daš posteljino prat jo fajn streseš, da ves "drek" zleti ven,  ali mogoče pogosteje pereš user posted image .

Ali pa si omisliš sušilcauser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

30.08.2008, 21:49

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ma gotovo ima kaj sintetike vmes. Jaz imam tudi eno tako. Ali je pa tako čudno tkana. V glavnem, teg se ne boš rešila. Razen mogoče s sušilcem, tega pa ne vem, ker ga nimam.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

31.08.2008, 08:50

clock-img

Eca

pencil-img

1305

¸Hej!

Ne vem, če si že probala....sčisti še filter od stroja, mogoče je poln pa zato ne sčisti muck....lahko pa meni prineseš in dam v sušilca user posted image .
Zadnji nasvetuser posted image :kupi še eno posteljnino in preveri še na novi, mogoče je res čuden bombaž in bo z novo lažje.

user posted image user posted image Eca

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem