writing-img

Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu

clock-img

03.11.2008, 21:02

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Po računu sem vidla da mi računajo en šit, ki me sploh ne zanima. Enkrat res eno muziko naročila. Sedaj dobivam sms. Kako jih naj prekličem. Nujno rabim pomoč!

Hvala za nasvet!

clock-img

03.11.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

S kateer stevilke jih pa dobivas?

Nezaželjena SMS spročila - STOP
Prejemate razna obvestila, reklamne propagande ali kaj podobnega preko SMS sporočil iz telefonske številke 2929 ali 6969. V primeru, da jih ne želite več prejemati lahko pošljete SMS sporočilo na eno, kot tudi drugo zgoraj omenjeno tel. št. z ključno besedo STOP. S tem ne boste več prejemali takšnih in drugačnih obvestil iz teh dveh telefonskih številk. Predvsem je to dobro uporabiti, da se rešite takšnih obvestil o katerih ne želite niti slišati, kaj šele brati.

clock-img

03.11.2008, 21:06

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Že mogoče, ampak to ponavadi ne deluje, ker s tem služijo mastne denarce, se ne dajo kar tako. Moja mami je izbrskala katera firma je posrednica in jim zagrozila z Zvezo potrošnikov, šele to je delovalo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

03.11.2008, 21:20

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

če si to glasbo naročila pri GETTY, potem pošlji na 6400 "getty stop" in je to to user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

03.11.2008, 21:54

clock-img

sttj

pencil-img

266

pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj

clock-img

03.11.2008, 22:02

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: sttj

pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj

meni tud na mobitelu

clock-img

03.11.2008, 22:50

clock-img

Claudi

pencil-img

202

Jst sm tud gor na Mobitel klicala, pa povedala za kaj se gre, pa so mi vse izklopl user posted image

clock-img

11.11.2008, 18:49

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: sttj

Samo prej si moraš neko geslo zrihtat na simobilu,da ti jih potem blokirajo.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.11.2008, 19:27

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Če si Simobilova naročnica pokliči na simobil in seveda moraš imeti geslo ki ga dobiš takrat ko skleneš naročnino. Geslo je petmestno in tam te potem vpašajo naprimer 1. in 5. črko in ko to poveš ti izklopijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem