writing-img

Kako pripraviti polento?

clock-img

14.03.2006, 14:27

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Za mojo 5.5 mesečno punčko bi rada pripravila tudi polento. Pa me zanima kaj dati notri, da bo bolj okusnauser posted image . Malo masla in zelenjavo? Pa še tole - lahko uporabim navadno instant polento?

LP

clock-img

14.03.2006, 15:24

clock-img

tulip

pencil-img

917

Jaz skuham razno zelenjavo, jo zmiksam in primešam instant polenti, da nastane tekoča zmes. Lahko ponudiš posebej ali skupaj. Dodam tudi olivno olje, zrno soli, parmezan... 7mes user posted image  fantek to poje kot bi mignil!

clock-img

14.03.2006, 16:19

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

instant polenta, kaj češ lepšega kot 3 minutke za pripravo obroka user posted image

zraven pa pašejo vsemogoče stvari...zelenjava, juha, karkoli od sadja, mleko, mesni obroki (jaz dajem tiste od hipp ipd.)...če slučajno nimam druge ideje in kadar je lakota zelo huda (če ravno od kod pridemo in še ni drugega pripravljenega), izkoristim polento in zraven zmešam nekaj, kar je trenutno pri roki, če ne drugega, kakšen frutek (res kakršenkoli)

aja, zraven pa ničesar ne skuham...samo polenta + voda (1:4)...okus pride potem zraven

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem