cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažganem?

clock-img

24.01.2007, 20:44

clock-img

moder

pencil-img

99

Prosim za kakšen koristen nasvet, ker sem pražila meso, ga malo zalila, štedilnik zmanjšala na minimum in šla od doma. Ni se za hvalit, ampak sem že čisto obupana. Ko sem se po treh urah vrnila, je bilo v posodi vse črno, ampak to sploh ni hudo. Briga me za posodo. Smrdi kot po crkovini. Bila je sama maščoba. Problem je v tem, da imamo kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor v enem. Sem že vse ven nesla, odeje, blazine, vse plišaste igrače od tamale. Najprej sem zavese dol pobrala. Zračila sem celo popoldne, pa je malo bolje, ampak ne preveč. Še dobro, da imamo dovolj veliko stanovanje, da smo se zadrževali v drugih prostorih.

A obstaja kakšna rešitev za ta smrad, ali bo se bo rešilo samo z dolgotrajnim zračenjem? A moram vso posodo iz omar ven spravit in pomit?

Če imam kakšna kakšen nasvet bom zelo hvaležna. Se pa kar po glavi tolčem, kakšna tepka sem. In hvalim višje sile, da imam tako srečo, da ni nič zagorelo.

clock-img

24.01.2007, 21:11

clock-img

total

pencil-img

4453

Dober da nisi kaj zažgala,fajn preluftaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

24.01.2007, 21:14

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Fajn prezračet, pol pa kakšna dišeča svečka ali pa eterično olje prav prideuser posted image .

clock-img

24.01.2007, 21:22

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Kako si si upala pustiti 3 ure prižgan štedilnik?????

clock-img

24.01.2007, 21:47

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ojej, takih primerov pa najbrž ni bilo veliko, boš težko dobila kak nasvet.

Se mi zdi, da si že vse naredila, kar je bilo treba storiti.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.01.2007, 21:55

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Kako si si upala pustiti 3 ure prižgan štedilnik?????

To meni tudi ni jasno. Kak lahko daš nekaj kuhat in greš za 3 ure od doma user posted image user posted image user posted image user posted image Smrad po zažganem je tu še najmanj, ta bo sigurno minil. Probaj z oustom user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

25.01.2007, 10:12

clock-img

moder

pencil-img

99

Hvala za odgovore. Na štedilnik sem enostavno pozabila. Se mi je že mudilo k zdravniku. Saj je bil štedilnik bolj pameten kot jaz, ker se je sam ugasnil, ko je postalo prevroče in tudi posoda se bo pomila (sem jo namočila s kisom in soljo). Res sem imela srečo. Veliko srečo.

Včeraj sva celo popoldne imeli vse na stežaj odprto, ponoči pa zvrnejna okna. Je bilo precej bolje. Vmes sva pošpricala ene tri osvežilce zraka, pa še eden ves čas šprica. Zjutraj sem spet vse na stežaj odprla. Danes je pri nas na Gorenjskem en krasen dan - bel, čist, svež. Se mi zdi, da je veliko te svežine tudi noter prišlo in sem prav vesela, da se je  končno toliko prezračilo, da se da živet. Zdajle sem okna zaprla in odprla radiatorje, ker imamo pravo Sibirijo, celih 7 stopinj. Potem pa se bom lotila temeljitega pucanja. Vse iz omar ven in v pomivalca.

Res sem pa imela gromozansko srečo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem