writing-img

Kako se bere knjiga

clock-img

12.07.2006, 11:25

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Končno sem se odločila, da bom po dolgem, dolgem času prebrala kakšno knjigo. In seveda sem se odločila, za Da Vincijevo šifro Dana Browna, ki je že kar nekaj časa »in«. Zaklela sem se, da ne bom pogledala filma, dokler ne preberem knjige. In sem jo.user posted image

Včeraj pa sem začela brati Gejšo (Arthur Golden). Ker imam čas za branje samo med malico v službi, morda malce doma, ko se Neja igra z atijem, seveda gre zelo počasi. Nekaj strani na dan, nič več.user posted image Že ko sem brala Šifro, sem morala Neji prinesti eno knjigo (vsebina o Tituuser posted image user posted image ), da jo je listala poleg mene. Princeska je seveda hotela delati isto kot jaz. In seveda z isto knjigo. In zdaj ni več dovolj, da ima pač neko knjigo…Zdaj mora imeti mojo knjigo. user posted image No, tako seveda ostanem brez knjige in brez branja. Ona bere mojo Gejšo, meni pa potisne Tita.user posted image user posted image user posted image

In če se slučajno zadovolji s Titom in lahko jaz kaj preberem, hoče, da liste obračam tako hitro kot ona… Hja…potem pa preberi kaj, če si frajer.user posted image

---------------------------------------

clock-img

12.07.2006, 11:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image user posted image user posted image  Nič, boš morala prestaviti to svoje branje v večerne ure, ko Neja že spi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.07.2006, 12:16

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Od začetka do konca  user posted image user posted image

sory, si nisem mogla pomagatuser posted image

clock-img

12.07.2006, 12:22

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

HJa...večerne ure. Ko gre Neja spat, gre mama tudiuser posted image

clock-img

12.07.2006, 12:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Še eno Gejšo si sposodi, pa skupaj berita. Drugače pa fasa, tale tvoja pupika user posted image

clock-img

12.07.2006, 13:06

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Punca se pač zanima za literaturo user posted image .

clock-img

12.07.2006, 13:21

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Eeee pametno Srkiuser posted image user posted image  To bi bila rešitev. Samo potem pa dobim opomin za 2 knjigiuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem