writing-img

Kako se je končalo trpljenje 6letne deklice

clock-img

30.10.2004, 13:33

clock-img

Anonimen

:((:((ogledala sem si poročila na italijanski TV.Tako me je pretreslo.Včeraj pozno popoldene so v neko bolnišnico sorodniki pripeljali umirajočo deklico.Seveda je bila takoj poklicana policija.Zdravniki so ugotovili smrt otroka,zaradi hudega mučenja,pretepanja. Sedaj čakajo,še rezultate avtopsije.Mati je v zaslišanju seveda trdila,da ni nič res,da je otrok šele pred kratkim prišel k njej iz Romunije,kjer je živela pri starih starših:zmeden:,češ da so jo oni maltretirali.Ubogemu otročku je odpovedal srček od vsega hudega:((:((:((:((:((Sedaj je mati v priporu:hudicek:Ljubite svoje otroke,pobožajte jih!!!!!!

clock-img

30.10.2004, 13:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pa mislim eni starsi pa so...tudi v nemciji so pred kratkim pripeljali vsega podplutega dojencka,imel naj bi tudi zlomljeno rokico...pa je mamica rekla,da ga je ocka po nesreci mal zadel:zmeden:

Socialna je trenutno odvzela otrocka,ki pa ga bo,ce bo sodisce tako dolocilo vrnila...mislim, dones je pa res met bols slabe starse kot nobene :hudicek:

clock-img

30.10.2004, 13:43

clock-img

Anonimen

O groza. Brez besed in solzami v očeh.

clock-img

30.10.2004, 17:18

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:grrr::grrr::grrr: takim pa privoščim najhujšo možno smrt. Barabe!!!:grrr::grrr:

clock-img

30.10.2004, 21:54

clock-img

kimi

pencil-img

3836

kako lahko tako trpinčijo svoje otročičke...:((

clock-img

30.10.2004, 22:11

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:( Jst res ne razumem ta bolan folk...:(

clock-img

30.10.2004, 22:13

clock-img

ninca

pencil-img

995

:((:((:((:((:((:(( za deklico :roza:
:love::love::love::love::love::love: za vaše :modri::duda::roza:

clock-img

31.10.2004, 11:11

clock-img

niki5

pencil-img

1902

o groza :((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem