writing-img

Kako se navadit

clock-img

26.12.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

Kako ste se navadile na vibrator?user posted image A ga je potrebno namazat s kakim lubrikantom da gre lažje not,namreč vse je tako surovo in hladno.user posted image Ni ga čez pravega tička,sam tak malo za popestritev ko sem sama in igrice z mojim sem mislila.user posted image

clock-img

26.12.2007, 09:42

clock-img

Anonimen

Pozdravček :)

Ja navadiš se sčasoma ne... Drugače pa se strinjam s tabo da ga ni čez pravega user posted image . jaz to tud pravim mojemu.  Ja jaz sem dobila zraven eno tako kremico  LUBE 4 You se ji reče, mislim da je namenjena tudi drugače tistim ki imajo probleme z  "vlažnostjo", no v glavnem z kremico ga namažeš pol pa ne bo nič grobo pa težko šlo not, hmm kremica pa stane mislim da nekje 4 eurčke ali  pa kak cent čez. 

clock-img

26.12.2007, 10:34

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

ja nisi nč novga odkrila!!! user posted image  mislm,da se vse strinjamo,da ga čez tapravga tiča nikakor ni,vendar za hude cajte tut tale dildo prav pride!user posted image
jst ga nič ne packam,da je bolj masten,enostavno ko se igrava ga poližem in pol gre ko po maslu user posted image

clock-img

27.12.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

jz ga kr z lubrikantom mal namažemuser posted image

clock-img

27.12.2007, 19:13

clock-img

Anonimen

ga poližem

Joj sam prej si zobe umij.

PS: pa se ne hecam. Mi je meni G rekla da tud pred oralcam je fajn zobe umit če ga misliš pol še uporabit za 'taprav' namen. Baje zarad bakterij.

clock-img

27.12.2007, 19:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

ga poližem

Joj sam prej si zobe umij.

PS: pa se ne hecam. Mi je meni G rekla da tud pred oralcam je fajn zobe umit če ga misliš pol še uporabit za 'taprav' namen. Baje zarad bakterij.

A da ne dobiš kariesa tam doluser posted image

user posted image

clock-img

27.12.2007, 19:22

clock-img

Anonimen

A da ne dobiš kariesa tam dol

Noja - kamen, sej veš pol je pa trdo dol user posted image

clock-img

27.12.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

A da ne dobiš kariesa tam dol

Noja - kamen, sej veš pol je pa trdo dol user posted image

Ja sej če to na dedce deluje je kuluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem