cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako se otroci odzivajo na praznovanjih

clock-img

25.01.2005, 22:56

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Povabljeni smo na abrahama, ki bo konec februarja. Zala bo takrat stara skoraj 5 mesecev. Kako so se vaši otroci odzivali na takšnih praznovanjih, ob glasni glasbi?

Brez nej pa ne moremo, ker se dojimo, pa eno uro vožnje imamo do tam.

LP Ksenija

clock-img

25.01.2005, 23:06

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Oh, naša Taja je velik del praznovanja prespala, drgač je bla pa pridna, ker je bil ves čas en "šunder", pa je bla stara dva meseca k smo praznovali. Vmes sva se dvakrat dojili pa previli pa ni blo nobenga problema - je čist uživala.
papa, pa lepo praznujte

clock-img

25.01.2005, 23:27

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Naša je bila na dveh porokah, ko je bila stara komaj 3 mes. Je ni nič motilo, kar spala je ali pa se smejčkala. Edino na eni poroki smo morali predčasno oditi, ker se je pri eni bolj glasni igrici tako ustrašla, da je čisto ven padla.

clock-img

25.01.2005, 23:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hm...naš ni bil tako priden. Pri 5-ih mesecih smo praznovali stričev Abraham pa je čez dan bil čisto OK, edino spančkat sem ga nesla k njim domov, ker živijo zelo blizu gostilne, v kateri smo praznovali. Kasneje pa se je ustrašil sestričnine male, ki je full kričala in je začel jokati tako da sem ga komaj
pomirila pa smo šli lepo domov. Vmes sem ga dala spat tudi v prostor kjer ni bilo full glasno pa se je zbudil in spet jokal..brez veze. Če gre z vama bosta pač šla malo prej domov pa ga ne bosta čagala do 3-eh zjutraj!;)

clock-img

26.01.2005, 09:57

clock-img

malika

pencil-img

3199

Naš je bil star 4 mesece ko smo bili na abrahamu, pa je bilo vse OK. Najprej je živahno gledal naokrog in se smejal vsem, potem ko je omagal, pa smo ga dali spat v voziček in ker je bilo to praznovanje pri njih doma sem voziček postavila ven, da ga ni motil hrup in je potem lepo in pridno spančkal(bilo je konec aprila). pa moje male sestrične(10 let) so ga hodile skoz gledat če spi, da sem se lahko malo sprostila.Domov pa smo potem vseeno šli okoli polnoči.

clock-img

26.01.2005, 22:22

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Upam, da se bo tudi Zala dobro držala. Bom poročala kako bo. Sicer pa tako ne misliva ostat predolgo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem