writing-img

Kako se rešiti martinčkov?

clock-img

29.04.2008, 22:28

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Pozdravljene!
Lahko bi rekla, da imam dokaj resen problem... okrog naše hiše, ki je cel dan na soncu, imamo polno martinčkov. Sicer me niti ne bi motili, če se ne bi spravljali pod vrata na terasi. V tistem trenutku, ko jih odprem, spustim v dnevno sobo vsaj enega ali dva martinčka. Se je že zgodilo, da ga niti nisem takoj opazila in potem smo ga že lovili po spalnici, kopalnici... skratka neprijetno. Zadeva je že postala tako zoprna, da na teraso sploh več ne stopim.

Če ima katera kakšen nasvet, kako jih prepričati, da se odselijo nekam drugam, se priporočam!user posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 29.4.2008 22:29:09 >

clock-img

29.04.2008, 22:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pod vrata na terasi

kaj pa ce bi pod vrata dali kaksno tesnilo, da se nebi mogli tam skrivat vec!?

clock-img

29.04.2008, 22:40

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Se ne da. Vrata so plastična in imajo tam spodaj neko gumo, ki v bistvu niti ne vem dobro čemu služi. Zato razmišljam bolj v tej smeri, da bi jo kar dol odrezala, ampak ne vem, če se bo moj user posted image  s tem strinjal.

clock-img

30.04.2008, 10:19

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ti gumo kar odreži, sej moški tega niti opazil ne bo.....

clock-img

02.05.2008, 23:03

clock-img

massylou

pencil-img

539

Lahko si omislite mačko, ker te so nore na martinčke in podobne drobne migajoče živalce. Mi je kar žal, da to pišem, ker se mi martinčki smilijo, ko vidim mačko moje sestre, kako opravi z njimi, ampak je učinkovito.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem