writing-img

Kako si organizirate

clock-img

05.02.2008, 18:01

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Mene pa zanima, kako si organizirate kosila, kaj boste kuhale? Za cel teden naprej ali en dan naprej? Namreč zdi se mi, da mi gre največ živcev in energije, kadar grem po službi spotoma v trgovino, pol se pa zazrem v meso z dobro vero, da se bom le odločila, kaj kuhati, pa še vseeno ne vem, kaj dati v lonec. Lp

clock-img

05.02.2008, 18:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakor kdaj. Včasih vem že prejšnji dan, včasih pa pojma nimam do zadnjega in pol kar nekaj na hitro naredim.user posted image

clock-img

05.02.2008, 20:07

clock-img

Hans

pencil-img

501

Pri nas se navadno odločimo en dan prej.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

05.02.2008, 20:19

clock-img

noe

pencil-img

982

Tudi jaz si navadno pripravim en dan prej.Če ne pa skuha dec, ki pride prej domov.

clock-img

05.02.2008, 21:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kakor kdaj - včasih 1 dan prej, včasih pa sproti. Med tednom pa otroci itak jedo v šoli in vrtcu, tako, da ostane le še večerja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.02.2008, 21:15

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Bi si zelela, da bi za cel teden naredila jedilnik, pa mi ponavadi ne znese oz. gre vikend prehitro okrog. Tako da se sproti izmisljujem in iscem ideje na forumu.
Se vedno pa upam, da se bom nekega lepega dne navadila na pripravo tedenskega jedilnika user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

08.02.2008, 20:48

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Pri nas se navadno odločimo en dan prej.

Tudi pri nas je tako.

clock-img

08.02.2008, 21:05

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

............, pol se pa zazrem v meso z dobro vero, da se bom le odločila, kaj kuhati, pa še vseeno ne vem, kaj dati v lonec. Lp

mi ne jemo mesa in je en problem manj. kupim zelenjavo, ki je na razpolago in temu primerno skuham. fižol in žitarice pa en dan prej namočim, da je hitreje skuhano.

clock-img

11.02.2008, 13:35

clock-img

dorina

pencil-img

209

Jaz pa naredim jedilnik za cel teden vnaprej, tako da večinoma vsa živila kupimo z enkratnim večjim nakupom med vikendom. Med tednom nabavimo samo še kakšno malenkost. Je pa res, da sem na porodniškem dopustu, tako da imam čas za takšne stvari. user posted image Ko pa bom spet v službi pa ne vem kako bo. Bomo verjetno morali bolj improvizirat .

clock-img

13.02.2008, 22:53

clock-img

Anonimen

Pa imaš cel teden meso v hladilniku ali ga daš vmes v zmrzovalno?

clock-img

14.02.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

Jaz približno vem, kaj bom kuhala za celteden vnaprej. Oz. ko je mož doma imamo meso na jedilniku, ko sva sami je bolj vegeterjansko ali ribje.
Kupujemo enkrat na teden večje količine, nikoli vsakodnevno, meso itak pri stricu, tako da je nekaj vedno v skrinji.

clock-img

14.02.2008, 13:27

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Jaz meso kupujem enkrat, največ dvakrat, mesečno. Doma ga prepakiram v manjše zavojčke in dam v zmrzovalnik.

Običajno v glavi splaniram, kaj bom kuhala v naslednjih parih dneh in to je to. user posted image

clock-img

14.02.2008, 14:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2008, 18:14

clock-img

Anonimen

Kakšna pa pride potem odmrznjena hrana npr. golaž. Sploh mi ne potegne, tudi če sem slučajno kdaj zamrznila, sem potem stran vrgla. Ne vem zakaj. Pa tudi moj in tast, bog ne daj, da jima postrežem z odmrznjeno, oziroma da vesta. Kako pa odtajate? Pustite čez noč ali ko pridete domov? Lp

clock-img

14.02.2008, 18:21

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Kakšna pa pride potem odmrznjena hrana npr. golaž. Sploh mi ne potegne, tudi če sem slučajno kdaj zamrznila, sem potem stran vrgla. Ne vem zakaj. Pa tudi moj in tast, bog ne daj, da jima postrežem z odmrznjeno, oziroma da vesta. Kako pa odtajate? Pustite čez noč ali ko pridete domov? Lp

ne vem, zakaj ne bi bilo dobro....pogrete enolončnice so ponavadi še boljše kot takoj skuhano pojedene. Pač pustim čez noč zunaj in potem pogrejem.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem