writing-img

Kako spite?

clock-img

22.09.2008, 07:28

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.

Punce, kako ve spite oz. se prebujate ponoči?  user posted image
Jaz sem v 20 tednu, pa se obveznos vsak 5x na noč zbudim na hrbtu. Ne, da bi me kej bolelo... prebudim se na hrbtu, pol na hitro na bok in naprej drnjohat.

Želim vam lep dan.

Lucauser posted image

clock-img

22.09.2008, 08:17

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Jaz sem pa v 21 tednu... Do pred kakim tednom (morda dvema) sem se zbujala 3-4 krat / noč. Zdaj mi pa uspeva vstajati le 1 krat. In še to se zbudim nekje ob 1 oz. 2 uri za WC. Potem pa čorka do zjutraj! user posted image

clock-img

22.09.2008, 08:35

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Tudi jaz se ene parkrat na kratko predramim ponoči. In tudi vedno na hrptu. Zanimivo. načeloma pa še s spanjem nimam težav, se lepo naspim.

clock-img

22.09.2008, 08:50

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Jst sem v 13 tednu in vstajam 5-6x na noč oz. se celo noč prekladam in praktično ne spim skoraj nič. Ma, kaj naj naredim?

clock-img

22.09.2008, 09:02

clock-img

dana

pencil-img

1395

SEm v 16. tednu in spim kot dojenček. Edino če zvečer veliko spijem, moram ponoči enkrat vstati in it lulat.

clock-img

22.09.2008, 10:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.09.2008, 10:54

clock-img

julika

pencil-img

390

jaz pa skoraj nič ne spimuser posted image user posted image  sem v 29.tednu (jutri se že začne 30.teden).spim mogoče od kakšnih 22.30 pa 3. (včasih tud do 2.) zjutraj.potem pa se premetavam in mogoče ob 6. zjutraj nazaj zaspim za kakšno uro al pa dve.pa še tak rahel spanec imam, da vse slišim.

clock-img

22.09.2008, 12:03

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

ravno prehajam v 16.teden in sedaj spim vedno boljše ( morda tudi, ker je hladneje )...prva dva meseca pa sem spala porazno, nespečnost...5x wc.

Zdaj sicer 1-2x grem še vedno na wc, ampak spanec neprimerljivo boljši...upam, da tako ostane, tudi ko bo buški velik.

clock-img

22.09.2008, 12:26

clock-img

Anonimen

Jaz jutri začnem 18t in se večkrat na noč zbudim - ali me na wc lulat, ali me boli kolk ker spim na istem mestu, ali me križ boli, če pa ni nič od naštetetga se pa vsaj 5-krat na noč zbudi sin (ima 18 mesecev).... 

clock-img

22.09.2008, 13:15

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jaz jutri začnem 18t in se večkrat na noč zbudim - ali me na wc lulat, ali me boli kolk ker spim na istem mestu, ali me križ boli, če pa ni nič od naštetetga se pa vsaj 5-krat na noč zbudi sin (ima 18 mesecev).... 

No, jaz sem glih tolk noseča in imam enake probleme, razen otroka, tega še nimam...Boli me pa vedno isti kolk, pa če spim na levo al na desno, včasih me boli tudi če spim na hrbtu... Pa večno lulanje.... user posted image  Ja takle mamo...user posted image

clock-img

22.09.2008, 13:16

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst sem v 18 tednu in spim ko medo spredi zime. Spim pa vedno na boku-sem tko navajena. Nič me ne zbudi, mogoče se 1-2X na teden zgodi, da morem na WC sredi noči, to je pa tudi vse. Ja, in spim skupaj tudi po 12 ur...user posted image

clock-img

22.09.2008, 13:43

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

js sem zdej v 19. tednu, pa se tudi kdaj pa kdaj zbudim ponoči, ampak ne vsako noč. Namreč pred nosečnostjo sem vedno spala na trebuhu, in ker sedaj ne morem več, se trudim da spim na boku. Na wc mi zaenkrat ponoč še ni potrebno hoditi.
Upam, da bom dobro spala še naprej, ker namreč zelo rada spim, predvsem dolgo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

22.09.2008, 15:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katastrofalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž od začetka nosečnosti se zbujam ponoči in pol ne morem nazaj zaspat proti jutru pa spim k polh in bi spala celo dopoldne če bi mi sinek pustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 17:44

clock-img

orto2

pencil-img

307

jaz pa spim slabo, je pa zanimivo, da prej nikoli nisem mogla spati na hrbtu, sedaj pa veliko spim na hrbtu

clock-img

22.09.2008, 17:59

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Jaz pa spim brez kakšnih problemov. Se nikoli ne prebujam ponoči.

clock-img

22.09.2008, 20:21

clock-img

taly82

pencil-img

299

Jaz sem do sedaj spala kot ubita, nikoli zbudila. Po 30 tednu pa se zbujam 2-3 na noč, da izpraznim mehur user posted image  ampak bomo že potrpeli do konca... saj ni več veliko..

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

clock-img

23.09.2008, 09:04

clock-img

TINKA05

pencil-img

138

Kako spimo? ZANIČ.  V 32 tednu sem in se zbudim vsako noč okol 3h in do 6h gledam v zrak.Potem mogoče zaspim še za kakšno urco. Se prav trudim, da čez dan ne spim, da grem pozno spat, pa nič ne pomaga.

Da lažje spim na boku, si pod hrbet postavim blazino, tako, da če se že prevrnem na hrbet nisem čisto na hrbtu.

clock-img

23.09.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

ja pri meni je enako.jaz prehajam v 13 teden.sin ima 4 leta in se veliko zbuja ker je začel spati v svoji sobi,pa še prehlajen je...ma......user posted image

No, jaz sem glih tolk noseča in imam enake probleme, razen otroka, tega še nimam...Boli me pa vedno isti kolk, pa če spim na levo al na desno, včasih me boli tudi če spim na hrbtu... Pa večno lulanje.... user posted image  Ja takle mamo...user posted image

clock-img

23.09.2008, 09:59

clock-img

sharona

pencil-img

82

jst sem v 34. tedenu in že celo nosečnost spim bolje kot sem kdajkoli prej v življenju :)

je res, da grem tud lulat ponoči (ampak to sem hodila tudi, ko nisem bila noseča) in da moram spati na boku zarad trebuščka, ampak zaspim takoj in zelo dobro spim

clock-img

23.09.2008, 10:55

clock-img

julika

pencil-img

390

IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05

Kako spimo? ZANIČ.  V 32 tednu sem in se zbudim vsako noč okol 3h in do 6h gledam v zrak.Potem mogoče zaspim še za kakšno urco. Se prav trudim, da čez dan ne spim, da grem pozno spat, pa nič ne pomaga.

Da lažje spim na boku, si pod hrbet postavim blazino, tako, da če se že prevrnem na hrbet nisem čisto na hrbtu.

me2 pa mama približno enake ure zbujanjauser posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 13:49

clock-img

TINKA05

pencil-img

138

IZVIRNO SPOROČILO: julika

IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05

me2 pa mama približno enake ure zbujanjauser posted image user posted image

Potem lahko ponoči visiva na forumu in se pogovarjava, da nama ne bo dolgcajt. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 17:48

clock-img

novo

pencil-img

2871

Sm v 13t. in sem vseskozi spala najboljše na trebuhu, tak da si lahk mislite kako je zdaj. Če še prištejem 5-6 na stranišče. Ura je naenkrat 5:30 in je treba vstat. Pa sej ostane še pop., zato se mi malo smilite tiste, ki imate že otroke. user posted image  

Upanje in želja ter sreča

clock-img

23.09.2008, 20:29

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Krasno !! Po 3 X grem na WC, potem pa se še tamali prebudi in brca po trebuhu.
Je dobil ultimat, da gre do četrtka ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:22

clock-img

ZalaTM

pencil-img

348

Po porodu je ena velikih želj da se uležem na trebuh in zaspiiiim,...hehe, če bo šlo,....drugače pa zelo slabo spim že od nekje 22 tedna, me noge bolijo, mravljinčijo, vse sem že poskusila in nič ne pomaga,...sem pa zdaj v 37 T tko da še tri tedne pa bom rešena,.....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

clock-img

24.09.2008, 08:29

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Ah, že celo nosečnost bolj slabo, s kakšno nočjo, ko sem začuda malo dobro spala, potem pa spet slabo. Najprej zaradi jutranjih slabosti, ki so trajale cel dan in celo noč, ko so te minile, pa nikakor nisem trdno zaspala, razen za kakšno urico ali dve. V prvih dveh trimestrih in na začetku tretjega sem se še najbolj naspala čez dan, če sem uspela priti do kakšne urice spanja na kavču (v tisti uri sem se naspala bolj kot v celi noči). Zdaj sem v 38. tednu in že dva tedna sicer kar trdno zaspim, a moram ponoči cca. 5-krat na WC, pa me to utruja. No, pa čez dan bi tudi kar spala in spala, zato izkoristim vsako urico, ko spi naš prvorojenec, da grem tudi sama malo spančkat user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem