writing-img

Kako sporočiti veselo novico

clock-img

25.02.2007, 20:49

clock-img

cicmar

pencil-img

58

Pozdravljeneuser posted image in seveda tudi mamice!

Zanima me kako boste, oz.ste sporočile veselo novico o rojstvu preko SMS-ov?
Ima katera kakšen simpatičen predlog? Ker se bliža moj dan D, seveda razmišljam tudi o tem...user posted image

Lep pozdravček!

clock-img

25.02.2007, 21:10

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ne bom sporočila,bodo že sami izvedeli ko pridemo domov

clock-img

25.02.2007, 22:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem poslala sporočilce v stilu "pozdravljen, moje ime je Tija, sem velika... in težka... in sem osrečila s prihodom na svet mamico in očija danes ob... uri.
In mi je bilo zelo lepo, ko so mi odpisali večina tako, da so sporočilo naslovili na tamalo. Sem vse sms-je kasneje prepisala in jih shranila.

clock-img

28.02.2007, 03:20

clock-img

frufru

pencil-img

2857

mamici in očiju v darilo se je **** (dne) dete z imenom **** rodilo, da se ne bo pozabilo tehtam **** g in merim **** cm v dolžino

clock-img

28.02.2007, 20:55

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem prvič poslala sms, da smo bili tako pridni, da nam je božiček že malo prej prinesel darilo user posted image . Drugič sem pa napisala: Tako, zdaj smo pa vsi in potem še, da se nam je pridrižila Zarja, velika xx, težka xx.

Mi je bilo najbolj luštno potem, ko sem ostala sama v porodni, dete je šlo na "tehnični pregled", čekirat, koliko sms-ov je prišlo nazaj. Posebni užitki!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem