writing-img

Kako spraviti bruhico iz tepiha?

clock-img

22.12.2010, 10:32

clock-img

Anonimen

Malo pomoči prosim ... tamala je bolna in je malo prej fino bruhala ... in to nikamor drugam, kot na še ne 14 dni star tepih pleten iz natur vrvi (neki podobnega kot sisal samo tanjši) ... tamalo sem spedenala, tepih obrisala kolikor se je dalo (z vodo in malo praška pa zobno krtačko) ... samo je tam še vedno flek, da o vonju ne govorim ... tepih je prevelik za v stroj dat, niti tega material ne dopušča ... če bi bilo poletje bio ga zunaj z vapom sprala pa posušila, samo kje naj ga pa zdaj z vapom perem in sušim ko je zunaj okrog nule? AAAAaaaaa! Zdej gruntam , da bi šeenkrat skrtačila vse skupaj pa potem sodo bikarbono gor (kao lovi vonj) pa potem po pol ure presesat ... bi to šlo, al bom še večji flek naredila?

clock-img

22.12.2010, 10:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ravnokar sem zunaj z vapotom strašila. Ni minus, ni nula, je 5-8 stopinj, tak da ni panike. Probaj sodo, če ne bo šlo, pa vapo. Oz jaz bi kar obojeuser posted image . POtem pa na radiator, če je talno grteje pa na tla, če st ev hiši, v kurilnico. Z vapotom pa samo tam ko je madež, ne cel tepih, ornk popivnaj z brisačo

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.12.2010 11:01:03 >

clock-img

22.12.2010, 11:18

clock-img

Anonimen

Ma saj za spucat z vapom še ni tak problem, kot posušit ga potem ... je tepih 2x3 m velik ... ni kurilnice v bajti in ne dovolj velikega radiatorja .... niti talnega gretja ... ah ja ...

clock-img

22.12.2010, 12:20

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

potem pa ti ostane sam še čistilnica...

clock-img

22.12.2010, 12:48

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

nO, TI JE USPELO s sodo? Upamuser posted image

Če je madež kje na robu, potem preostali tepih s folijo zaščiti, operi z vapotom madež, nato pa ta del tepiha samo prisloniš k radiatorju. Pomagaš si še s fenomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 13:11

clock-img

Anonimen

Ni čisto na robu ... je pa blizu ... ma saj bi se še dalo, samo kje naj zunaj operem tak tepih, da ga ne bom še bolj umazala ... pa da ne bo dvorišče ponoči drsalnica ratalo ... duš user posted image
Zdej je s sodo namazan pa prekrtačen ... čakam da se tamala zbudi, pol ga bom pa z globinsem presesala ... upam, da pomaga ...

clock-img

22.12.2010, 14:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.12.2010, 15:42

clock-img

Anonimen

Nič ni šlo dol user posted image user posted image user posted image ... nič, počakamo, da se tamala pozdravi, potem pa v eno čistilnico in upam, da ga bodo sploh sprejeli, glede na to da je iz špage ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem