writing-img

Kako spraviti kapljice krvi iz hlač?

clock-img

09.04.2005, 17:22

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Na svetlih bež hlačah sem se ranila na zadrgi in tako umazala hlače s krvjo. Hlače sem že oprala (sicer na nižji temp.) ampak ni šlo ven. Medeži so tako majhni, par kapljic je kanilo na hlačnico in se full vidi.

S čim naj spravim to ven?

:bravo:LP:bravo:

clock-img

09.04.2005, 17:23

clock-img

Anonimen

Z Vanishem gre kri ven. Saj takoj vidiš, ko poliješ, kar "zacvrči", ko takoj začne delovati. Poskusi. Potem malo počakaj in daj prati.

clock-img

09.04.2005, 17:24

clock-img

india

pencil-img

5342

OXI za odstranjevanje madežev, pri Muellerju se ga dobi, ti bo tudi kri spravil ven, ali pa od Amwaya, meni je svežo kri tudi DMov Denkmit spravil ven.

clock-img

09.04.2005, 17:34

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Miška, Oxi sem dala gor pa ni šlo ven. Kri je že bila suha preden sem dala prat..upam, da ni prepozno...

Splišni, Vanish tudi imam doma, tisti v gelu, je vseeno katerega dam gor ali je razlika med njimi?

clock-img

09.04.2005, 17:46

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Frutka - naredi zbiralno akcijo in bomo s skupnimi močmi kupile nove hlače!:)-:)-:)-

Resno - meni Vanish ne pomaga ne pri kakcih, ne pri sadju, ne pri krvi.... Odpovedal je tudi dr. Beckmann (al neki takega)..... Sploh pa ne pomaga, če sem take madeže že "zaprala", čeprav samo z enim pranjem na nizki temperaturi.

BTW - se pravkar ubadam z madežem špinače na kavbojkah - pa ne gre z nobenim hudičem ven.

Veliko uspeha in pridno čohaj!

Jasna

clock-img

09.04.2005, 18:09

clock-img

Sinja

pencil-img

132

Kaj pa Opal?

clock-img

09.04.2005, 19:08

clock-img

Metuljčica04

pencil-img

197

Od Amwaya.L.O.C.,jaz odpravim vse madeže od sadja,hrane,sokov,krvi,......

L.p.!

clock-img

09.04.2005, 20:05

clock-img

Anja

pencil-img

447

Ona rumena zadeva italijanska...
grem gledat

clock-img

09.04.2005, 20:07

clock-img

Anja

pencil-img

447

smac
sgrassatore (tudi iz Hardija)

ali pa še ena zadeva tud italijanska samo bela (majo poceni v Hardiju) na šprico... tistega pa mi je zmanjkalo...

Neva al pa Katja ziher poznata...

clock-img

09.04.2005, 22:07

clock-img

Anonimen

Pa kako, meni je šla kri vedno z Vanishom strah. Ne vem pa, če je razlika med gelom in tekočim. Po mojem ne bi smela biti, kvečjemu bi moral biti gel bolj učinkovit. Pa saj pri Vanishu takoj zacvrči tisti flekec od krvi, to je pa res čudno. Mogoče imamo pa različne krvi.

clock-img

09.04.2005, 22:14

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz vedno preden dam prati, čimprej ko do nezgode pride, operem kri z mrzlo vodo. Če ne gre si pomagam s čisto navadnim milom. Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi madež ostal.

Je pa res, da jaz skoraj vsak večer vsaj namažem sinova oblačila s tekočim Persilom ali malo podrgnem, posušim vržem v koš za umazano perilo in nato operem. Sovražim namreč fleke, ki jih potem nikoli več ne spraviš dol. Mi kar ratuje zaenkrat.

clock-img

10.04.2005, 14:41

clock-img

Anonimen

No ja, škarje so tudi ena izmed možnih rešitev, ko vse ostalo odpove...

Splišni, tudi sama uporabljam tekoči vanish, pa mi ne gredo fleki, kot so recimo korenček, pa razne kašice iz sličnkov dol. Tudi Opal sam ni pomagal, je pa pomagalo, ko sem oboje poskusila skupaj (opal in vanish), pa dala namakat in pustila celo noč v vodi, nato pa še oprala v pralnem stroju s persilom.

Hm... cvrčanje ob vanishu - prvič slišim. Mogoče je moj že prestar in ne funkcionira več (imam ga eno leto)?

clock-img

10.04.2005, 14:58

clock-img

Anonimen

Skutica, moj Vanish je star več kot eno leto, pa še vedno cvrči... Ampak samo na krvi. Tistih madežev od korenja pa verjamem, da ne odstrani. To pa odstrani TRU. No, da ne bom tja v tri dni govorila, za korenje res nisem prepričana, sem že pozabila, ampak vse ostale madeže (od trave, sadja) pa odstrani. Vanish smo pa ravno danes na krvavih madežih sprobali in je cvrčal.

clock-img

11.04.2005, 09:00

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Probaj z Meglio-m8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem