writing-img

Kako ste???

clock-img

06.12.2005, 10:09

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

No punce sam mal, da se vam javim, kako ste???
Jaz sem po abraziji prejšnji petek in sem še kar ok, fizično mislim. Psihično pa si še vedno ližem rane. Malo se iščem na kater forum spadam, pa se mi zdi,da še najbolj na tega, ker ste tukaj res fajn punce. Jaz sicer bom z mojim bojem še malo počakala, berem vas pa redno in se veselim vsake nosečke. Zdaj komaj čakam prvo M in prvi pregled. Naročena sem šele 10.1.2006.
n

clock-img

06.12.2005, 10:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

držim pesti zate špela, kar na jok mi gre, kose spomnem na tvojo zgodbo. user posted image  (danes sem že odkar sem vstala iz postelje nekam preveč cmerava, ko pa berem tele forume, je pa sploh konec)

drzte se vse! user posted image

clock-img

06.12.2005, 10:17

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

dobor smouser posted image  vsaj jest sem se kr v redu, ... zdej so mau uni dnevi k ne čakam na M... ampak bo za prezivet..
žal mi je za tvojo pikicouser posted image user posted image

lepo da si se spomnila na nasuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

06.12.2005, 10:49

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Žal mi je za tvojo pikicouser posted image .
Amapk gremo s skupnimi močmi naprej.

clock-img

06.12.2005, 10:59

clock-img

Monika79

pencil-img

741

Hallo Špela

Spremljala sem tvojo zgodbico, mi je bilo hudo zate, ko sem prebrala user posted image .
Tudi jaz rada pogledam na ta forum, ker vedno nekaj zase najdem, jaz pa v naslednjih dneh pričakujem O (vsaj upam, da bo, če ne pa z tednom zamika), se mi je prejšnji mesec čisto ciklus zmešal, tako, da sedaj več ne vem kdaj točno mam O, zato si merim BT, da vidim, kdaj bo O user posted image
Drugače pa je veseli december in se bolj prepuščam prazničnim vzdušjem, da ne mislim vedno na user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  
Tako, da bomo v naslednjih mescih skupaj držale pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image

pa en velik user posted image  zate

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem