writing-img

Kako ste čvekice?

clock-img

20.05.2008, 09:34

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pozdravljene, jaz doma po Volgino gnijem v dežjuuser posted image ne da se mi likat pa bi mogla...
Dans sva se z mojim že navse zgodi spičila, pa še drugo obletnico poroke imava danes ampak če je pa tečenuser posted image
No dejte mal z mano čvekat mogoče pa dež odženemouser posted image

clock-img

20.05.2008, 09:35

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

shorty tebi pa user posted image user posted image  da si pozaprla vse teme od H&M user posted image user posted image user posted image

ma bi ti kar za pir ali dva dala user posted image user posted image

likat se pa tudi meni ne da.. zato raje nisem že nekaj časa dala perila prat..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 09:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

men se ne da ničuser posted image user posted image user posted image user posted image s tvojim sta se že že spičla?uf,sta bila pa hitrauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.05.2008, 09:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mogoče je pa tečen zato, ker bi ti mogu kaj kupit, pa se mu sanja ne kaj? user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 09:40

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

shorty tebi pa user posted image user posted image  da si pozaprla vse teme od H&M user posted image user posted image user posted image

ma bi ti kar za pir ali dva dala user posted image user posted image

likat se pa tudi meni ne da.. zato raje nisem že nekaj časa dala perila prat..... user posted image user posted image user posted image

sej sem jih hotla kar zbrisat pa sem se usmilila,user posted image ne hecam se sam upam da se ne bo danes pojavilo žnj tem o evrosonguuser posted image

clock-img

20.05.2008, 09:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: spps

men se ne da ničuser posted image user posted image user posted image user posted image s tvojim sta se že že spičla?uf,sta bila pa hitrauser posted image user posted image user posted image

to midva zjutri na hitr opravivauser posted image ma tečen se je zbudu in pol je če maček celo kopalnico razturil in kriva sicer začuda nisem bila jaz sam pizil je pa tok da sem ga nekam poslalauser posted image

Sej mi mogoče lahko date idejo kaj naj mu kupim za obletnicouser posted image

clock-img

20.05.2008, 09:53

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

IZVIRNO SPOROČILO: spps

to midva zjutri na hitr opravivauser posted image ma tečen se je zbudu in pol je če maček celo kopalnico razturil in kriva sicer začuda nisem bila jaz sam pizil je pa tok da sem ga nekam poslalauser posted image

mogoče si pa nabaviš kakšno sexi perilo in mu striptiz zaplešeš?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.05.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

Najprej čestitam za drugo obletnico zvezeuser posted image
Pol odgovor na tvoje pitanje:čist po vremenu se počutim,gnilo,neki me hoče bolet pa se ne more odločitiuser posted image user posted image Življenska energija se je nekam izgubila skupaj s soncem.Bo že bolš,upam.

clock-img

20.05.2008, 09:58

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

O shorty! Čisto mimo mene je šlo tvoje moderatorstvo! Si že dolgo tukaj v službi?

Drugače se pa lahko javiš kaj pri sosednjih čvekah, tam veš, pri decembruuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

20.05.2008, 09:59

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Najprej čestitam za drugo obletnico zvezeuser posted image
Pol odgovor na tvoje pitanje:čist po vremenu se počutim,gnilo,neki me hoče bolet pa se ne more odločitiuser posted image user posted image Življenska energija se je nekam izgubila skupaj s soncem.Bo že bolš,upam.

druga obletnica poroke zveze pa že četrta in še malo če smo natančniuser posted image

neva6 kje si se zgubila nč te ne beremuser posted image

clock-img

20.05.2008, 09:59

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Dans sva se z mojim že navse zgodi spičila

zgleda da je nekaj v zraku. midva sva tudi imela zjutraj manjši prepir, sva se kregala kdo bo prvi zasedel kopalnico user posted image

clock-img

20.05.2008, 10:00

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

O shorty! Čisto mimo mene je šlo tvoje moderatorstvo! Si že dolgo tukaj v službi?

Drugače se pa lahko javiš kaj pri sosednjih čvekah, tam veš, pri decembruuser posted image

od 1.4. moderiram čvek od danes pa še otroško opremo in kuhajmo skupajuser posted image kar širim se čez forum kot hobotnica. Sej decembrčice pridem prebrat sam se mi ne da o raznih pravih in nepravih vzgojah debatiratuser posted image sej veš kaj mislim

clock-img

20.05.2008, 10:01

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Dans sva se z mojim že navse zgodi spičila

zgleda da je nekaj v zraku. midva sva tudi imela zjutraj manjši prepir, sva se kregala kdo bo prvi zasedel kopalnico user posted image

ja očitno je tak dan upam da bo v službi bolje. Zdej zraven likam ampak kot polž in upam da bom vsaj dva stroja zlikala do šihtauser posted image

clock-img

20.05.2008, 10:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

pri meni v službi nič bolje. lena sem, nič se mi ne da. nardila nism še popolnoma nič. namesto da bi delala, visim tukaj user posted image
še dobro da sem sama v pisarni user posted image

clock-img

20.05.2008, 10:04

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Čestitam za drugo obletnico, midva jo imava tudi!user posted image

clock-img

20.05.2008, 10:06

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Čestitam za drugo obletnico, midva jo imava tudi!user posted image

Enako tudi vama Maška kje pa sta se poročila? a ravno 20.05.2006 sta se poročila ali kako leto prej?user posted image

clock-img

20.05.2008, 10:14

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Sem preverila (pogledala na prstan) - točno 20.5.2006, nič prej in nič kasnej -  v Laškem. Pa še vreme  je bilo podobno kot danes - oblačno, hladno, le da deževalo ni, takoda je lahko bila poroka v parku... uf, je blo fajnuser posted image

clock-img

20.05.2008, 10:19

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pri nas v Ljubljani je bilo malo sobčka in malo dežnih kapelj poročila sva se pa ob 12:00 pa vidva??

clock-img

20.05.2008, 11:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kje v LJ je sonček?

Drugače pa malo delam, malo jem, malo sitnarim tle gor. 

Glede na vreme pa imam kar energije. No, proti kakšni potelji tukaj pa tudi ne bi imela nič proti.

clock-img

20.05.2008, 11:22

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Srki 20.5.2006 na moj poročni dan je bilo malo sončka danes pa ščije kot pri norcih. No jz sem nalikana, najedena in nenapravljena, tko da se grem oblečt in na šiht pridne boditeuser posted image

clock-img

20.05.2008, 11:26

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Cerkveno mislim, da ob 13.30, civilno 15.30... če me spomin ne vara.

clock-img

20.05.2008, 11:34

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Cerkveno mislim, da ob 13.30, civilno 15.30... če me spomin ne vara.

No jz pa točno ob 12:00 je ila sm cvilna porokauser posted image

LP Shorty

clock-img

20.05.2008, 13:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

Srki 20.5.2006 na moj poročni dan je bilo malo sončka danes pa ščije kot pri norcih. No jz sem nalikana, najedena in nenapravljena, tko da se grem oblečt in na šiht pridne boditeuser posted image

Ajauser posted image . O poročnih dnevih se pogovarjata.

Pa uživaj na šihtu.

clock-img

20.05.2008, 13:10

clock-img

Katey

pencil-img

913

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

pri meni v službi nič bolje. lena sem, nič se mi ne da. nardila nism še popolnoma nič. namesto da bi delala, visim tukaj user posted image
še dobro da sem sama v pisarni user posted image

Sva že dve user posted image user posted image user posted image , ampak je tolk fino zabušavat.
Se je pa tud pri nas današnje jutro začelo burnouser posted image ,  moški nas včasih ne zastopijo, pa ne vem kako touser posted image user posted image .....

clock-img

20.05.2008, 13:13

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Persen forte. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem